sakinolpelincim Pnryigiter canım kanser hastaları buzluktakini içemez sabah yapılan yemeği akşam yiyemez herşey mümkün olduğunca taze olmalı en ufak bir bakteriyi tolere edemiyor.
mrtygt07 sakinolpelincim zaten buzlukta en fazla 3 ay saklanıyor anne sütü daha önce ikizlerime sağıyordum ordan biliyorum mecbur dondurulmuşta olsa kullanacağız
cemreninannesi_ mrtygt07 benim sütlerim var size yardımcı olabilirim. Fakat nasıl göndereceğim bozulmadan
091122 Merhabalar ne kadar lazım yardımcı olmak isterim şuan korkutelideyim ama yarın Antalya’ya geleceğim
unemere mrtygt07 çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin. Benim buzlukta sütüm var ben gönderebilirim. Ama Muğla’dayım nasıl gönderim sağlayabilirim ?
Pinarcicek mrtygt07 antalya güzelobadayım. Buzluktaki sağdığım sütüm var size verebilirim. 05453389446 ulaşırsanız konum atarım
Morcivert061 mrtygt07 canım ben Antalyadayim. Ama hiç sagmadim sütümu. Sağım makinem yok. Ne kadar.lazim. el ile sağım yapabilirim. Özelden ulaş bana
unemere mrtygt07 YouTube da çocuk doktoru Osman gönülal yeni buzdolaplarında buzlukta 1 sene saklanabilir demişti
mrtygt07 0531 905 23 16 numaram fazla sütü olan ve Antalyada olup bağışlamak isteyen ulaşsın gelip alabilirim
Woody mrtygt07 Cok geçmiş olsun. Babamin da beyin, kalca ve omurga metastazlari var. Beyin icin gamma knife uyguladilar. Size onerdiler mi? Her hastabede olmuyormuş. Allah yardimcimiz olsun. Cok zor bi hastalikmis..