Canancan27 Daha yeni doğum yaptık evlere giremiyoruz eşimin aylığı bile yatmadı yemek yok, doğalgaz yok soğukta oturuyoruz.sular kesik lütfen yardım edin çocuğum hasta olacak diye çok korkuyorum öksürüyor ikide bir Allah’ım korusun herkese geçmiş olsun.,😥😥😥
Prensesannesiii9 Canancan27 canım yardım tırları geliyor onlardan yararlanabiliyormusunuz biz bulundgumuz şehirden bu şekilde yardım yolladık merak ediyorum yardımlar ulaşıyormu ?
Maviii2 Canancan27 çoğu oteller açık ayrıca Seyrantepe pazarına çadır kuruldu AFAD tarafından oraya gitme şansınız varmı
Maviii2 Canancan27 fotoğraf nasıl ekleniyor anlatırsanız gıda ve barınma yeri yardımı yapan yerlerin paylaşımını yapmak isterim
Canancan27 Su gönderebilecek, yiyecek gönderebilecek arkadaslarylutfen yardım edin daha fazla dayanamıyoruz
Bhr28 Canancan27 Antep’te lara düğün salonunun açık olduğunu gördüm instagramda oraya gitmek şansınız var mı ?
Canancan27 Prensesannesiii9 hiçbir şekilde yardım yok gqziantepte sanki burada deprem olmamış gibi davranıyorlar yardım die birşey yok