Emine003 Merve-m anladım canım bizede 5 gün içir dedi doktor bakalım yan etkileri olmayınca sizden duyunca sevindim
Aleynameva Azitro antibiyotik kullandım. 2 ay oldu sanirim. Bebeğim aşırı öldürüyordu. Burnu sürekli tikaliydi. Ne yapsam çare bulamadim geçmedi. Doktor zatureye dondurmemesi için bu antibiyotiği verdi. 5 gün kullandım. 3. Gün geçti zaten
Emine003 Aleynameva anladım canım bize de 5 gün içir dedi bugün icirdim Elhamdülillah bi yan etkisi olmadı çok şükür birde hani benim bebeğimin durumu öyle çok kötü değil burda herkes yazmış çok kötüymüş çocuklar bize niye bu şurubu verdi hâlâ anlamış değilim gerçekten canım 🤷
Emine003 Arsima19 bizede 5 gün dedi canım bakalım bugün verdim birde canım bebeğinin genel durumu nasıldı çok mu kötüydü
Emine003 Gamzegl çoğu kişi bu sebeplerden kullanmış canım ama benim bebeğimin tek sıkıntısı burnu yatınca tıkanıyo kalkınca da akıyo başka biseyi yok boğazına baktı doktor hafif kızarıklık var dedi bide balgam var dedi ciğerlerine bakınca bişey demedi anlamadım inan
Emine003 Araslarcaaa aaa sünnet olduğunda hiç duymamıştım canım anne olarak gerçekten bilmediğimiz ilacı verirken insan korkuyo bi oğlum daha var 4 yaşında ama bu antibiyotiği ilk defa duyunca garibime gitti sanırım teşekkür ederim canım bu arada
gizemlili Emine003 hekiminiz reçete ettiyse elbette kullanın. İshal yaptı biraz kızımı 5.5 aylıktı kullandığımızda
icegul Emine003 bana nasıl olduğu söylenmedi çok bilgim yok onla ilgili. Bebeğim 2 aylıktı bronşit olmuştu. Acilde yazdılar. Onun için kullanmıştık 3 gün sadece. Bitince kontrole gittik largopen yazdı tekrar doktorumuz 10 gün de ona devamı ettik.