icegul Emine003 bana nasıl olduğu söylenmedi çok bilgim yok onla ilgili. Bebeğim 2 aylıktı bronşit olmuştu. Acilde yazdılar. Onun için kullanmıştık 3 gün sadece. Bitince kontrole gittik largopen yazdı tekrar doktorumuz 10 gün de ona devamı ettik.
Emine003 gizemlili herhangi bi yan etki oldu mu canım bebegim 8 aylık ister istemez korktum bide bebegimin maşallah ateşi bile yok çok şükür Rabbime iştahı da iyi sadece burun tıkanıklığı var o kadar
gizemlili Emine003 hekiminiz reçete ettiyse elbette kullanın. İshal yaptı biraz kızımı 5.5 aylıktı kullandığımızda
Yigitinannesi11 Emine003 azitro kullandım ben oğluma canım dört buçuk aylıkken ciğerleri enfeksiyon olmuştu 3 kere kullaniliyo zaten ama bı iyileşme olmadığından hastane de yatmistik biz sonrasinda
Emine003 Yigitinannesi11 Çok geçmiş olsun canım inan bebeğimin öyle çok kötü biseyi de yok gerçekten niye verdi hâlâ anlayamadım böyle bir antibiyotiği hiç bisey de anlatmadı ciğerlerini dinledi bişey demedi boğazında kızarıklık birde balgam var dedi sadece kendi doktorumuzu aradım ulaşamadım kullansam mi kullanmasam mi bilemedim ciğerlerini bile doğru düzgün dinlemedi ya
sb- Emine003 şu an öldürücü beta salgını olduğu için her ihtimale karşı antibiyotik kullandırılıyor neredeyse tüm bebeklere dr gerekli gördüyse kullanmanız gerekir
Emine003 sb- şimdi kendi doktorumuzu aradım canım ulaştım oda kullanabileceğimi söyledi içim rahatladı biraz daha
Happyhappyhappy Emine003 oğlumda geçmeyen öksürük vardı 3 günlük azitro kullandık bi yan etkisi olmadı zatürre olmuş başka antibiyotik kullanıyoruz şimdi
Emine003 Happyhappyhappy bize 5 gün kullan dedi canım bakalım şimdi kendi doktorumuza sordum kullanabilirsiniz dedi iciim rahatladı biraz daha size de çok geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle şifalar nasip etsin inşallah 🤲
Merve-m Azitro kullandık 3 gün yan etkisi olmadı hatta iyi gelmişti bebeğime kullanmayı bırakınca tekrar hastalandı ama
Emine003 Merve-m anladım canım bizede 5 gün içir dedi doktor bakalım yan etkileri olmayınca sizden duyunca sevindim
Aleynameva Azitro antibiyotik kullandım. 2 ay oldu sanirim. Bebeğim aşırı öldürüyordu. Burnu sürekli tikaliydi. Ne yapsam çare bulamadim geçmedi. Doktor zatureye dondurmemesi için bu antibiyotiği verdi. 5 gün kullandım. 3. Gün geçti zaten
Emine003 Aleynameva anladım canım bize de 5 gün içir dedi bugün icirdim Elhamdülillah bi yan etkisi olmadı çok şükür birde hani benim bebeğimin durumu öyle çok kötü değil burda herkes yazmış çok kötüymüş çocuklar bize niye bu şurubu verdi hâlâ anlamış değilim gerçekten canım 🤷
Emine003 Arsima19 bizede 5 gün dedi canım bakalım bugün verdim birde canım bebeğinin genel durumu nasıldı çok mu kötüydü