Yildiz52 Hava o kadar sogukki bu gece uyumicam sabaha kadar zaten balkona çıkim dedim dondum ya kar yagmadigi halde deprem bolgesindekiler napicak içim çok kötü ya biz bı sekilde devam ediyoruz yaşamaya mecburen Rabbim bir yol gostersin ya
Eness123 Yildiz52 aynen vala benimde ailem zor durumdalar bende onlardan kilometrelece uzaktayım içim içimi yiyor
Annemm-123 Yildiz52 çok zor kuzenim arabada bekliyor ama çok kötüyüz çok soğuk donuyoruz diyor off Allahım sen yardım et
Acemianne2807 Yildiz52 iskenderun da yaşıyoruz arabada donduk lütfen yayın yardım edilsin İskenderun’a da artık
Zeynep1903 Gercekten öyle canım bende onu düşünüyorum ıstanbul bile bu kadar soguklen oradaki insanlar ne yapıyor simdi 😞 Allah yardımcıları olsun
Yildiz52 Zeynep1903 çok kötü ya dişlerim birbirine vurmaya başladı biranda keşke elimizden bişey gelse Allahim içlerine sıcaklık versin ya
Eness123 Zeynep1903 amin çok zor gerçekten çok zor elimden bişey gelmiyor diye kendimeeden bile nefret etim
Eness123 Yildiz52 şuan kız kardeşim be bebeği parktalar ailemde gece kondu evleri beton bile değil gece kondu normel aklım onlarda koydeler bende Kocaeli deyim
Eness123 Yildiz52 soğuk ama yolar kapanmış bir yere gidemiyor çorap bile almamış bebeğine tutugu gibi kaçmış evden😭🤲🏻
Yildiz52 AgentMom ya aynen bilmiyor olabilir aklına gelemmeis olabilir iyi dediniz bu soğukta çocukla olmaz ki parkta