catwalk Blackcloud amin🙏🏻söylenecek hiçbir söz kalmadı.Artık gördüklerime ve duyduklarıma kahrolmaktan başka hiçbirşey gelmiyor elimden ve dayanamıyorum🥹bu nasıl bir çaresizlik hissi.Ya rabbim güç ver
Aminenin_annesi34 İstanbul Başakşehir de oturuyorum korkudan uyuyamadım hiçkimsem yok tanıdığım yok gurbetteyim eşim yok yalnızım çok korkuyorum iyiki bu uygulama var 🥺
Kayra_Hatice Aminenin_annesi34 Rabbim yardımcımız olsun düşünceden uyuyamıyorum bir yandan gelen adres bilgilerini giriyorum zor durum
Rozerinn KahveliVera bende aynı durumdayım eşim işe gitti kayınım yardım için deprem bölgesine gidiyo çantam dünden beri hazır ama yüreğim ağzımda kızımla yanlız kaldım korkudan kızımın başından ayrılamıyorum tuvalete dahi gidemiyorum ya ben ordayken deprem olursa kızıma yetişemezsen diye😥
ipeknkizimm KahveliVera ben de istanbuldayim ama beynim ruhum deprem bölgesinde. Gerçekten kafamı kaldıramıyorum halim yok. Biz böyleysek onlar nasıldır hele ki hala enkaz altında kurtarılmayı bekleyenler. Artık daha deprem olmasın yeter 😭