KahveliVera AviL06 hepimiz aynı şeyleri yapıyorum psikolojimiz artık iyi değil 99 depremini geçtiyse artık diyecek söz yok
alonee Kızlar fetih suresi okuyabilirsiniz. Fetih suresinin son sayfası muhammedürrasullullah diye başlıyor orayı 3 kere okuyup dua ederseniz geri çevrilmez derler. Okuyabilecekler okusun bu gece maddi destek bi yere kadar manevi daha önemli 😕
KahveliVera Deletedmom_78 Allahım korkudan ne yapacağımızı şaşırdık araba geçiyor deprem sesi sanıyorum
Blackcloud Diken üstündeyim bende, çocuklar uyudu sabahtan beri ayaktayım ama yatak yastık diken oldu uyuyamıyorum.😣
KahveliVera Ygmruzn kıyamam yaa 😔😔😔 çok kötü okurken düşüncesi bile kötü etmeye yetti çok şükür iyisiniz rabbim enkazda planları da sağ salim ailelerine kavuştursun inşallah
_bahar_ KahveliVera bende hala uyumuyorum korku da var ama orda ki insanlari düşünüyorum bu soğukta karda kışta nasıl olacak büyük felaket içindeyiz kayıp bebekler. bu enkaz nasıl kalkacak düşünmekten kafayı yemek üzereyim.
KahveliVera _bahar_ yıkılan yuvalar nasıl kurulacak 😔😔 kiyafetler eşyalar cam kayıpları offf çok içim acıyor bugün ölüm gibiydi benim icin
KahveliVera Blackcloud aynen sizin gibiyim çocuğu alıp esimi kaldırırım filan diye kafamda kuruyorum bide
Nazlican KahveliVera Çıldırmak üzereyim bende aynı durumdayım, kafam çatlıyor sabahtan beri. Hem korkuyorum hem olanlara üzülüyorum Allah herkesin yardımcısı olsun cok zor cok😔
Barlas_mom KahveliVera Psikolojim bozuldu eklem yerlerim kaslarım kendimi sıkmaktan kaskatı kesildi sabahtan beri stresten burnum kanıyor sürekli nasıl bir felaket yaşadık binlerce can kaybı 🤦🏻♀️🥹 öleceğimizden çok emindim mucize resmen hayatta kalmamız
catwalk Blackcloud amin🙏🏻söylenecek hiçbir söz kalmadı.Artık gördüklerime ve duyduklarıma kahrolmaktan başka hiçbirşey gelmiyor elimden ve dayanamıyorum🥹bu nasıl bir çaresizlik hissi.Ya rabbim güç ver