Ballisinsenn Kizlar ilk bebegimi dogurunca 1 ayim bitti hemen adet oldum. Ve duzenli oldu. Ama 2. Bebegimde ayim bitince hemen adet oldum bikac damla. Ondan sonra daha olmadim. Bebegim 3 aylik oldu. Hamilelik olabilirmi.
kayraninannesiiii Ballisinsenn bende doğumdan sonra 2 kere oldum 3. Olmadım iki gün gecikti gebelikten de şüphe ediyorum. Adetten iki gün önce ve bugün test yaptım negatif çıktı ne kadar doğru bilmiyorum 🥺 korkuyorum acaba diyorum yeni yeni mi oluşuyor da testte çıkmıyor
simlisimli Ballisinsenn korunmadiysan hamilelik olabilir korunuyosan dogum sonrasi adet olamamak normal
Nesrincente Ballisinsenn ilkinde bende 3ayda oldum hemen bu ıkıncı dogumda 6ayda oldum daha yenı ara ara hep ayda 1 kac damla benımde gelmıstı
Ballisinsenn kayraninannesiiii e tabi bence 5.6 gun gecik ondan snra yap. Ben hala yapmadim yapsam iyi olcak :) bu arada sabah ilk idrarda yap. Silik de olsa cikarsa hamilesindir
kayraninannesiiii Ballisinsenn dayanamadım ve bu akşam yaptım.. eğer bir iki güne gelmezse artık sabahtan yapicamm açıkçası istemiyorum rabbim biliyor bebeğim daha çok küçük. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🥺
kayraninannesiiii Ballisinsenn sizin de çok küçükmüş benim 6 aylık 🥺 bakalım hala gelen giden yok yarın tekrar yapacağım
Ballisinsenn simlisimli evet korunuyorum ama geri cekilme. Zaten 2.3 anca oldu. Ondada geri cekildi. Yoktur oyle bisey diyor esim. Eczaneye gidip testte alamadim. Havalar kotu.
kayraninannesiiii Ballisinsenn eşim test alamadı yapamadım bir türlü nasip olmadı meraktan catliyorum 🥺
Ballisinsenn kayraninannesiiii kiz uzulme allah buyuk yoksa ne ala. Varsada yapcak bise yok. Benide uzecen 😂 bende kendimden korkuyom
kayraninannesiiii Ballisinsenn yaaa yapmadınız mı daha 😅 ay bugün yapicam artık. Stres oldum. Tabi varsa yapacak bir şey yok olan olmuş 🫣