Birkullanici Gaziantep maraş urfa diyarbakır .ailem aradı deprem oluyormuş çok şiddetli, ordakiler yıkılan göçen yer varmı iyimisiniz, bizimkiler için çok endişelşyim hepsş sokaktaymış
ayse01_alparslan Birkullanici evet bende uyaniktim bebeğimi emziriyordum. Baktım deprem oluyo çok sallandik Bitlis çok korktum yaaa🥴
tazeanneeeee Birkullanici şırnaktayız çok çaresiz hissettik. Allahım can kaybı yaşatmasın insanın aklına direkt evladı geliyor. kesin yıkılacak dedim üstüne kapandım çok kötü
okuyor Ben de içimde bir sıkıntı ile uyandım. Haberlere baktım. Allah’ım herkesi korusun. Çok enkaz haberi var Twitter’da.
Birkullanici okuyor evet pazarcıkda olmuş herhalde orası şimdi dümdüz olmuştur bu aoğukta karda kışta rabbim herkese yardım etsin
Neslihann35 okuyor valla bende izmirde oturuyom nedense uyku girmedi gözüme hiç uyumadım yemin ederim
tatlibiranneo Birkullanici 😭😭😭kız kardeşim pazarcık devlet hastanesindeydi yeğenim orda yatıyordu hastanenin her yeri catlmaıs dışarı çıkmışlar binalar yıkılmış 😭😭
Birkullanici Deletedmom_109 evet heryerde var urfadan arkadaşlarımı aradım ordada yıkıoan binalae var
stella Birkullanici çok üzgünüm ya çok geçmiş olsun biz bu karda kışta sıcacık evimizde yatarken orda küçük bebekler çocuklar kurtarılmayı bekliyor rabbim yardim etsin 🙏
merveae56 Mardin deyiz çok kötü oldu çok durur durmaz dışarı çıktık arabadayiz yağmur yağıyor trafik felc