joyfulmom Kızlar yaklaşık on beş dk önce Şırnak’ta felaket sallandik evde yalnızdım kızımı aldım kucağıma napacagimi bilemedim Allah’ım çok kötüydü hala ellerim titriyor başka hisseden var mi
kubramomm- joyfulmom Ben istambuldayim ama şiddetli deprem olmuş o taraflarda çok geçmiş olsun kardeşim araara artçı depremler olur minik minik ama korkma bebeğine sarıl ve uyu ❤️
Balbebeginannesiiii joyfulmom bizde trabzonda hissettik besik gibi sallanarak uyandik allah bidaha yasatmasin o an insan ne yapacgini bile bilmiyo😔
Azli joyfulmom samsundayız kapılar kendi kendine kapandı ağlıyorum suan korkudan ama kendım ıcın degıl çocuğum için korktum 😭
Olimbonii Balbebeginannesiiii Neresinde hissettiniz acaba ben uykuluydum bebegimi salliyodum bi ara basim döndü ama anlayamadim surekli yat kalk yaptigim icin cok asirimi sallandik 😵💫
Dondurmalikahve BenMathilda Benim abimler orda abim aramış annemleri çok kötü olduk demiş dışarı kaçmışlar arabadalarmış şuan yıkılan evler olmuş abim de bizim evin durumu da kötü duvarları patladı diyo uyuyordum annem söyledi ağlıyorum şu an bi de 99 depremi aklıma geldi çok fena oldum.. Rabbim daha beterinden korusun. Çok zor her yer kar kış kıyamet. joyfulmom
joyfulmom Azli ahh sormayın bende kızımı kucağıma alıp çaresizce çöktüm yere bina yeni değil eski burası öyle korktum ki 😔
joyfulmom Dondurmalikahve benim eşimde yoktu evde ben neye uğradığımi bilemedim pat diye bir sesle uyandım yatağa oturdum ki beşik gibi sallanıyor aynanın önündeki parfümler falan döküldü kızımı kucağıma aldım yere çöktüm eşimi aradım ve o sıra hala sallanıyordu 😔 uzun sürdü birde
joyfulmom Meralminakumru burda kimse sokağa çıkmadı evler iki üç katlı hep en yüksek bina bizim birde ben en üst kattayim daha fazla hissettim sanırım 😔😔
Minikarslann joyfulmom bugun bi posta denk geldım bir kahindi sanırım depremden söz etmiş ,, ki baya lafı sözü tutan biriymiş sanırım , aksamına hıssedıleen bu olay , 😞
Meralminakumru joyfulmom Antep deyiz biz evler 5 6 katlı o kadar çok hissettik ki herkes sokakta şimdi
Rozamoms_ joyfulmom kuzucum biz Şırnak merkezdeyi keşke burda olsaydin şuan seninle kızını asla yalniz bırakmadım bende koşa koşa dışarı fırladım
joyfulmom Azli benim kızımda uykudaydi ben kucağıma alıp kosunca uyandi. Gardrobun önünden uzaklaşmak istedim düşer falan diye uygun biyere çöktüm
Tubanurrr pogacayanakk benim ailem de Bafra da yaşıyor amcamın kızı medibafrada hemşire çok hissetmişler hastanede amcamın gelini bebeği var ayaktaymis şey dedi avizeler ve açık kapilar falan sallanmış evinde canım ama annemler uyurken hissetmemiş