Dgnbsr 9 aylık bebeğim kafasını parkeye vurdu arka kısmını biraz ağladı şuan oyun oynuyor sizce birsey olur mu hastane gitmelimiyim ilk defa başıma geldi elim ayağım titriyor
Balkupum2505 Dgnbsr oglumda mama sandalyesinden dusmustu. Alnini fayansa vurmustu doktora götürdüm ön taraf sknti yaratmaya bilir ama arka kısım çok önemli demisti icim rahat etmedi film cekilmesini istedim yinede cok sukur bisey cikmamisti. Arkadadn darbe aldiysa iciniz rahat etsin götürün isterseniz cok gecmis olsun
Nehirasu Dgnbsr çok sert olsa ağlaması durmaz göz takibi yapn biraz geç uyutun gecede sık sık bakın kusma vs varmı birgün sonrada gözüne dikkat edin kayma vs darbeden kaynaklı olabiliyor üstünden ırak rabbim hepsinden korusun çocuk bu düşe kalka büyüyecek
Zeynep11 Dgnbsr bebeğim 70 cm yükseklikten kafa üstü düştü 8 aylıkken. Alnı şişti morardı hemen hastaneye gittik. Doktor elle muayene etti, kusma,göz kayması, aşırı uyku isteği ve huzursuzluğu yoksa tomografi çekmiyoruz dedi. Düşmesinden daha çok zarar veriyormuş. Çok şükür bir şey olmadı atlattık
Dgnbsr Nehirasu 20 dk oldu şuan gayet normal inşallah birsey olmaz eşim o kadar sert vurmadı dedi ama ben çok korktum
Balkupum2505 Dgnbsr darbenin şiddeti önemli birde arkadan alinan darbede mesafenin bir önemi yok ön kisimdan ayni darbeyi almis olsaydi sadece takip edin derdim ama arkadan almis darbeyi. Bize doktorumuz bu sekilde anlatmisti hatta vücudun en saglam yeri alınmış darbelerde vs
Jelibonsmom Dgnbsr Tabiki, hemen ambulans 🚑 çağırdım , tomografi çekildi ve maalesef kırık ve hematom var dendi, çok üzüldüm, kendime gelemedim, sizinki bu kadar sert değil sanırım fakat insan çok korkuyor biliyorum
Dgnbsr Jelibonsmom o kadar sert değil 1 dk ağladı sonra oyuna devam etti şuanlık birsey yok inşallah da olmaz
Meltemmmmmm Jelibonsmom daha sonraki süreç nasıl ilerledi? Çok düşen bir kızım var fikir olması amacıyla soruyorum.
Zeynep11 Dgnbsr ilk 2 3 saat Uyutmayın dedi sadece. Birkaç gün içinde de farklılık görürseniz getirin dedi
Umrancetin-65 Benim oğlum çok düşerdi öyle çok şükür bişi olmadı sizinde Allah’ın izniyle bişi olmamıştır parke olduğu zaman çok yüksekten düşmedikçe sıkıntı olmuyormuş içiniz rahat olsun.
Jelibonsmom Meltemmmmmm Şu an düşmeden sonraki 4. Gün. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi, onu kullandım biraz, 10 güne tomografi çekilecekmiş tekrar