Nazikomom Deletedmom_32 trosyd ve hametan karıştırın sürün. Bizim de inatçı çıkmıştı 3 hafta geçmedi neler kullandım kantaron da işe yaramadı bizde.ama bunu doktorumuz önerdi ve 2 günde geçti.
Birbebek34 Deletedmom_32 portakal mandalina veya baharatli şeyler yediuorsaniz bunlar cok pişik yapıyor dikkat edin ben hep arko krem kullandım baska bisey gerek kalmamıstı kantaron yağı da iyi geliyor gecmiş olsun
Nazikomom Deletedmom_32 Ek gıda sürecinden sonra oldu bizim pişik. 6ıncı ayına kadar hiç yaşamadık. Ama bunlar çözüm oldu kesinlikle.bir daha da tekrar etmedi şimdi hafif bi kızarıklıkta hametan sürüyorum bi sonraki bez de geçmiş oluyor.
Berkonur Deletedmom_32 Arkadaşım merhaba öncelikle ben erken doğum yaptım bebegim 1 buçuk ay küvezde kaldı bizde özel oda tuttuk bende kaldım orda hemşirelerin kesin çözümü hiç bir kremin geçiremediği pişiği zeytinyağını iyice yakıp soğutup kutulara koyup bebeklere uyguluyorlardı bende hep aynı yapıyorum ne pişik oldu ne birşey çok şükür çogu arkaşıma da önerdim hem memnun kaldıklar deneyin isterseniz biraz uzun oldu kusura bakmayın.
momandad_16 Deletedmom_32 madecasolde çok iyi onu da mutlaka denemenizi öneririm bactroban mantar durumlarında iyi geliyor madecasol her iki durumda da iyi geldi bize eksik etmem evde
asrinhatasi Deletedmom_32 ya komik gelecek belki ama burda birinden okumuştum denemedim ama lansinoh göğüs ucu kremi ile geçiren biri vardı. Ben sudocrem kullandım pişik olduğunda lansinohu denemedim.
Deletedmom_32 asrinhatasi evde mustela var göğüs ucu kremi olarak ama yok ya işe yaracağını sanmıyorum 🤦♀️
queen_mom Deletedmom_32 oksizinc bı araştır yorumlara bak hepsi burada’yw girip. Ben Pembe olanı kullanıyorum bir kere pişik olmadı masallah
queen_mom Deletedmom_32 yorumlar da denemediğim şey kalmadı oksizinc de buldum çözümü yazıyorlar anında geciriyormus.ben doğduğundan beri onu kullanıyorum hiç yaşamadım çok şükür pişik
Memossannesi Deletedmom_32 ben hep arko kullandim cok şiddetli oluyordu derisi bile soyuluyordu cok bol sürüyordum hatta simdi atopik dermatit var alerji damlalari kullaniyoruz kışın ve bezini kesinlikle hemen değişin sleepy bio natural cok iyi gelmisti bize prima cok pudra kokulu ve cok pisik yapiyor
Deletedmom_32 Memossannesi prima kullanmadım hiç yarın bezini değiştiricrm bende Arko sürdüm bu akşam bakalım inş iyi olur ya
EzgiliM Deletedmom_32 en önemlisi popoyu yıkayıp kurulayıp havalandırmak sonra üstüne zeytinyağı veya kantaron yağı çok iyi geliyor
pembehanm Ben yıkıyodum her vakıt ıslak mendıl bır sure kullanmadım alt acma bezıne yatırdım uzun vakıt bez baglamadım hava aldırdım sonra hamazınc vardı travazol ıkısını kullandım bır haftada gectı cok kotuydu o pısık ya