Sinemdiyokiii Merhaba şuan bebeğim doğduğundan beri Aptamil kullanıyorum 3. Ayda mama reddi oluyormuş çok fazla yemiyor acaba Sma geçsem böyle olan var mı aranızda işe yaradı mı ??
Denizelif34 Sinemdiyokiii Ben aptamilden sma mamaya geçiş yaptım ama tadını beğenmedi aptamilde aşırı Gaz ve kabızlık yaptı şuan e bebekte satılan bebivita adlı mamayı kullanıyorum hipp markasının üretimi olan o iyi geldi
120720 Sinemdiyokiii Ben ilk doğdunda SMA kullanıyordum doktor önerisi ile çok iştahlı yiyordu ama aşırı gaz yaptı ve uyku uyuyamıyordu hiç değiştirip aptamil aldık onu daha çok sevdi ve hiç gaz yapmadı çok güzelde uyuyor aptamil kullanırken evde son kalan mama vardı SMA marka bitsin diye onu vereyim dedim ama aptamilden sonra almadı onu denemeniz lazım bence yani
GunesDeniz Sinemdiyokiii canım benim bebeğimde ne Bebelac Gold ne Aptamil yemedi sma aldım onu sevdi bir tek tabiki bebekten bebeğe değişir ama benim kızım sma yi sevdi çok memnunum şuan herhangi bir sorun yaşamadım deneyebilirsin kızım 4 ay 11 günlük 1 aydır sma kullanıyorum gaz falanda yapmadı bizde
Ayse_asel Sinemdiyokiii doktor önerisi ile bizde aptamil conformil mama kullanıyoruz iyi geldi bebegime
Sinemdiyokiii Denizelif34 bi kaç arkadaşım benim gibi aptamilden Sma geçmiş tadı kokusu yok çok güzel yiyor dedi Aptamil bizde gaz yapmadı ama bi kaç gündür düzgün yemiyor bende acaba değişsem mi dedim
Sinemdiyokiii 120720 ben doğduğundan beri hep Aptamil kullandım zaten şu ana kadar sorun yoktu 3. Ayda bebeklerde mama meme reddi gibi şeyler oluyormuş artık tadını beğenmiyor olabilir dedi başına gelen bi kaç arkadaşım
ruveydaensar 120720 biz de SMA’dan bugün Aptamil’e geçtik . İnşallah su kabızlık geçer 🤲🏻 3-4 günde bir zorla kaka yapıyor belki daha uzun 😔 içine zeytinyağı falan da biraz damlatıyordum ama etkisi olmadı. Aptamil iyi gelir inşallah
Duyguikizler Her bebek farklı bebekler seçiyor mamayı benim ikizler Bebelac aptamil golden goat hepsini denedi en rahat gazsız ve kakayı yaptıran her gün kaka yapıyor sma oldu. Aptamıl aşırı tatlı sma en iyisi 4. Ay bizim su an.
Sinemdiyokiii Duyguikizler şuan ilk sırada Sma denemeyi düşünüyorum belki iştahı açılır ama tam emin olamadım acaba herkes smadan memnun mu diye merak ettim
Sinemdiyokiii GunesDeniz deneyim bakıyım umarım işe yarar çünkü kilo alımı çok az oldu pek yemediği için inşallah benim kızda da işe yarar çok teşekkür ederim
Duyguikizler Gaz ilacı da kullanıyorum ben arada doktor hazmedemıyor olabılır dedi bebekle alakalı bu durum tabi oğlanda sorun yok kızda ara ara hem meme hem mama reddi oluyor gaz ilacıyla çözüyorum durumu her zaman degıl tabi ki. Maflor damlanın adı da
Sinemdiyokiii Duyguikizler gaz durumumuz pek yok direk yedikten biraz sonra diliyle ittirmeye başlıyor istemiyor ama yine de aklımda olsun teşekkür ederim
Sinemdiyokiii ruveydaensar ne kadarlık bebeğiniz? Mama içen bebekler pek kabız olmaz genelde kilo alımı artışında kaka yapması bazen 3 4 günü bulur zeytinyağına şimdiden alıştırıp bağırsaklaeımı tembelleştirmeyin derim bol bol karın egzersizi yaptırın ovalayın siz bilirsiniz karışmak istemem ama
Yavuz01_ ruveydaensar bizde aptamil kullanıyoruz bizimki de 3 gün kaka yapamadı fitil kullandık rahatladı ama 2 gündür yine yapamıyor başka mama mı baksak diyordum
ruveydaensar Sinemdiyokiii 6 aylık . 4. ay biterken başladı mamaya. Aslında çok nadir kullandim zeytinyağı ben de bağırsak tembelliginden korktum ama o kadar zorlanıyor ki bazen kıyamıyorum. Masaja pek izin vermiyor artık . Yenidoğan döneminde bu kadar gaz problemi yaşamadık mamadan sonra başladığına eminim çünkü ek gıdaya da yeni geçtik .
AselinAnnesiiiiiiiii Sinemdiyokiii sma ishal yaptı ve gaz sorunu yaşattı aptamil daha güzel doyurucu her mamayı tam ölçeğine göre yapın
Sinemdiyokiii AselinAnnesiiiiiiiii ölçeğine göre yapıyprum zaten ama tadıyla alakalı sorun var galiba
Sinemdiyokiii ruveydaensar yeni ek gıda döneminde oluyor mutlaka her verdiğiniz şeye azıcık zeytinyağı katın tabii ki ozaman zorlanır