eco1110- _annee_ Geçmiş olsun bende sadece kollarını sarıyorum uykusunda çıkarıyor yinede o zaman uyanıyor o yüzden devam ediyorum belkide dediğiniz gibi büyüdükçe bırakırız
eco1110- ruveydaensar benim kızım 12 günlük olduğundan bu zamana kadar gazlı gecem gündüzüm yok diyebilirim yarım saat ancak uyuyor uykuyada dalamıyor salladığıma değse bari uyku süresi uykusuzluktan yorgun düşüyorum sadece kucağımda sakinleşiyor birde burada bir bayan yazmıştı buzuki orhan onunla uyuyorz kafam şişti ama mecbur açıyorum acaba bu sese de alışırmı dıye de düşünmüyor değilim
ruveydaensar eco1110- sese de alışıyor maalesef çok zor o kadar iyi anlıyorum ki. Eğitim vereceğim artık dayanamıyorum ben de . Zaten uyuturken ağlıyor sürekli 🤷🏻♀️
Buseumayyy eco1110- evet hala zor 7 haftalık ellerine sürekli uyanıyor her sese sıçrıyor zaten kolik gaz sancısı bitmiyor
Gizazemm eco1110- bebeğim 6bucuk aylık ara ara sarmiyorum uyku tulumu giydiriyorum ama onda da rahat edemiyor gibi geliyor. Kundaktan da kendini bir şekilde kurtarıyor. Ayaklarını değil daha çok kollarını kundak yapıyorum ben. Bırak diyorlar ama uyku süresi çok kısa oluyor. Elleri çok hareketli
eco1110- Gizazemm benim bebeğiminde elleri cok hareketli bende sarmak zorunda kalıyorum yoksa yüzüne götüruyor sonra ağlıyor
Hediye__ eco1110- ben sadece 15 gün kundak yaptım sonra doktor bana sakin yapma dedi bende çıkardım 2 gün zorluk çektim sonra alıştı kendisi istemedi şimdi 7 aylik olduk çok şükür önermiyor doktorlar zaten
Zuleyhadere eco1110- bazen sıkı sarınca çözemiyor ama geceleri uyandığında hep bozulmuş oluyor kundak uyuduktan 2 saat sonra kalkıyor genelde
DuyguveUygar Benimde oğlum 17 günlük elleri kundakta olunca asla uyumuyor özellikle elini kolunu serbest bırakıyorum ama çok sık irkilip korkuyor acaba kundaklanmadığı için olabilir mi? Yoksa yenidoğanlar uykuda korkup sıçrar mı?
eco1110- DuyguveUygar bence kundaklasanız daha iyi olur benim bebeğim kundak olmazsa kendini kaldırıyor ellerinden korkup
YaseminAren eco1110- 6 aya gırınce o sıcramalar biter dedı doktor bekliyoruz azaldı gıbı bızım ama yarım kundak yapıyorum cok da sıkmıyorum ben
YaseminAren ruveydaensar uykunarkadasımız üzerine örttüğüm batyanıyr kenarı 🤣 gündüzleri onu tutmadan uyumuyor 🤣🤣
ruveydaensar YaseminAren benimki kendi elini tutuyor 🥲 ama uyku bastirdikca zorlanıyor ellerini bırakıyor bu defa da uykusu açılıyor 🙄 başka şeyler vermeyi denedim ama tutmadı 🤷🏻♀️
tazebiirannee eco1110- benim bebeğim mart doğumlu ben doğduğu günden beri hep kundak yaptım çünkü elleriyle kendini çok uyandırıyodu ama yaza girerken kundağı bıraktım çünkü çok terlemeye başladı 1-2 gün uyandı ama sonra alıştı ☺️ yüz üstü yatırmayı deniyin bir de gaz sancısına iyi geliyo hatta kafasını hafif yüksekte tutun
Yagmurtanesi eco1110- 5 ay 23 günlük kızım halâ kundaksız uyumuyor bizimkiler yazın sıcaktan kendisi bırakır diyorlar ama korkuyorum bıraktıramam diye