Yenianne96 Önerebiliceğiniz çok ilgili dediğiniz doktor var mı bi sorunumuz var araştırılması lazım iyi bir doktor arıyorum !!
Cemile17 Yenianne96 devlet hastanesi olarak Kestel devlette Emre Şahin var çok ilgili özelde de dorukta sabahattin karakayayı öneririm onda çok çok iyi
Kuzeymommms Yenianne96 özel muayenesi var Erdoğan Yüzkollar ben tavsiye üzerine gittim ve herkese tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor 1 saat boyunca kontrol ediyor tırnağından saç teline kadar telefonunu veriyor direk irtibat kurabilirsiniz kesinlikle tavsiye ederim
Orhnkrn birmelekannesiiiiii Herhangi bir şikayetimiz yok şu anlık ama boy kilo kafa çevresi gibi gelişim takibinin yapılması için gidilir mi, özele gidiyorduk ama muayne ücretleri çok yükselmeye başladı o yüzden devlete yönelmek istiyorum, sağlık ocaklarında da çok sağlıklı takip edilmiyor. Doçent demesin bunun için mi bana getirdin diye 😁
Kuzeymommms Orhnkrn hürriyet Bağlarbaşı tarafında 600 tlydi ücreti 2 aydır gitmiyorum değişti mi bilemem
Aenia Pedmer çocuk hastanesinin doktorları da iyi genel olarak. A. Orhan Dengiz M.Muhtesem Şentürk iki doktor da çok iyi . Cocuk hastanesi olduğu için her şey mevcut, çocuk acili de var hatta ama gece 1 e kadar
birmelekannesiiiiii Orhnkrn yok bende aynı şeyler için götürüyorum hiçte demiyor valla acayip detaylı bakıyor 😂😂
Kuzeymommms Merakliannecik çok memnunuz çok iyi bir insan öncelikle hertürlü konuda bilgilendirip yardımcı oluyor, hiç bir özel hastanede böyle ilgi görmedim gerçekten mükemmel bir doktor
Merakliannecik Kuzeymommms Valla biz de bi tanıdık aracılığıyla bulduk kendisini. Doğduğundan beri ona götürüyoruz 2.5 olacak neredeyse kızım. Allah razı olsun çok iyi bi doktor 🌸