AylakMatmazel Weewell yoğurt yapma makinesi aldım. Bim in günlük sütüyle mayaladım, e bebeğin toz mayasını kullandım. 42 derecede 8 saate de ayarladım. Son 2 saat kaldı ama hafif sallayıp bakıyorum hala sulu sanki 🤦♀️ böyle mi olacak bu ya Allah aşkına imdat 😂
Winnithepooh AylakMatmazel aynı makina bende var ve normal yoğurtla mayaliyorum 44 dercee 8 saat yaoiyorum işi bitince sallamadan dolaba koyuyorum bikac saate kendini topluyor yemeye hazır oluyor 😁
Masal-33 AylakMatmazel yaklaşık 1 senedir kullanıyorum inanılmaz memnunum bende bim sütüyle yapıyorum 48 derece 8 saat yaparım hep her zaman tutmuştur taş gibi mis yoğurt
AylakMatmazel Winnithepooh he yok çok sallamadım ya 😂 şöyle tutmuş mu diye hafif şeyaptım. İlk defa yoğurt yapıyorum da heyecandan durmadı elim ayağım 😂 ama normal değil mi hafif sulu olması 2 saat kala.
Winnithepooh AylakMatmazel vallahi 3 yıldır kullanıyorum makinayı hiç saati dolmadan sallamadim merak edip 😁 işi bitince ötüyor bip diye siz kavanozları kapakları kapatıp yavaşça dolaba koyun ve sabah nasipse tutmusnolacak zaten sadece bazı yoğurtla tutmuyor üzüyor siz toz kullaniyormusunuz bunu hiç e bebekte görmemiştim nasıl bişey güzel olursa haber edin lütfen bende alayım normal evdeki yoğurtla mayaliyorum ben toz daha iyiyse ondan deneyeyim
AylakMatmazel Winnithepooh Bu mayayı kullandım bakalım inşallah tutar. Tutarsa yazarım mutlaka. Bana rağmen tutarsa iyi mayadır diye düşünüyorum 😀
Winnithepooh AylakMatmazel yok yok tutar nasipse ben normal yigurt yaoamiyorum mesela bebeğim için almistin çok işime yaradı hala yaoiyorum büyümesine rağmen sadece tozdan dolayı olur mu olmaz mı denemedigim için, ondan bakayım bu ürüne bende afiyetle yesin ins.bbebisiniz
AylakMatmazel Winnithepooh yoğurt bana rağmen taş gibi olmuş, kesinlikle mayadan olduğunu düşünüyorum. Bir de herkes makinede lezzetsiz olduğunu söylemiş ama benim yoğurtla aram olmamasına rağmen tadını beğendim.
Winnithepooh AylakMatmazel afiyet olsun bebisinize mayayı bende deneyeyim normal yoğurtla yaoiyorum ben demiştim ya bazı Marja yoğurtla ters çevirince kavanozu asla dokulmuyor taş dediğiniz gbi ama bazı marka yoğurt mesela Sütaş marka yoğurtla asla taş olmuyor mayaladigimda 😁 bu toz daha faydalı ise tat olarakta bende deneyeyim ilk frsatta hiç dikkat etmemiştim de vallahi gidince bakcam e bebekte kesin makinamız hayırlı olsun sağlam ürün kavanozu kırılırsa markayı arayın uygun fiyattan satıyor ben aldım mesela kırdı oğlum iki adetini hemen gonderiyorlarda
AylakMatmazel Masal-33 evet gerçekten çok güzel oldu. Hayatımda ilk defa yoğurt yaptım, hem lezzetli hem de taş gibi oldu 😊
Jadewinder AylakMatmazel merhaba ben de aynı makinadan tozmayadan aldım. Kavanozlara ne kadar tozmaya koydunuz acaba? Sizin gibi taş gibi yoğurt yapmak istiyorum da. Teşekkürler
AylakMatmazel Jadewinder merhaba, ben ayrı ayrı koymuyorum kavanozlara. 1 lt sütün içine 1 paket koyuyorum yavaş hareketlerle çalkalıyorum, sonra köpüklenmesinin geçmesi için birkaç dk bekletiyorum. Kavanozlara şişesinden pay ediyorum.