Colahusu Gny18 aynı planda yapıyormusuz canım senle. Ama sen kaç ölçek kullanıyorsun ben 4 ölçek kullanıyorum oyüzden cabuk bitiyor
minikoglummmmm Colahusu hayır 5 kez içiyor günde 3 saat arayla 125 içiyor Golden goat keçi sütlü kullanıyorum tam 5 gün gidiyor
AselinAnnesiiiiiiiii Colahusu 3 ay 20 günlük 800 gr ilk defa aldım yarın 1 hafta olcak 2 günü daha var 9 10 gün yetmiş oluyor bide ben 6 7 ölçek koyuyorum
livanurvealpinannesi61 Colahusu ben daha çok emziriyordum. Mideleri zaten küçücük emzirip 60 cc mama yeterli geliyordu. Siz mama ağırlıklı gittiğiniz için erken bitiyor sanırım 😊
Eymen_17 Bizim de paralar mamaya gidiyor 800 gr 3 gün anca gidiyor 13 aylık ek gıda yok anne sütü yok🥴🥴
Teemo07 Colahusu 6aydır agzına sürmüyor. Doktor aç bırak diyor. Mama mama diye aglıyor. Agzına yemek geldigi de kusuyor öğürüyor. Valla yıldım. Maddi manevi
_The_ANA_ Colahusu Ayı büyüdükçe beslenme sıklığı azalır lakin içtiği miktar artar. O kutunun arkasındaki beslenme sayısına hiçbir zaman uymadı benim bebeğim. Sizinki kadarken 2 saatte bir içiyordu. Şuan 16 aylık 3 saat sürmüyor acıkıyor😅
YaseminAren Colahusu 5 ay 20 gunluk 3 haftada tuketın yazıyor ama bız 6 haftada bıtırdık 400 gram sadece gece yatarken 60 yada 90 cc içiyor