shiningmother34 bebitonunannesi_ kalabalık misafir geldiği zaman lazım oluyor ya veya kalan yemekleri dolaba koyarken ufak tencereler oluyor ya onlarla birlikte 7 😂
Citlenbigim22 bebitonunannesi_ 4 lü döküm tencerem var 3 lü çelik tencerem var 3lü ayrı çelik tencerem var 1 tane ayrı tencerem var 1 tane düdüklüm var 3 lü sahan setim var 7 tane tavam var 1 tane büyük aşure tencerem var
bebitonunannesi_ Citlenbigim22 7tava mı dolaplarınizin resmini görme ihtimalim olsaydi keşke nasıl sığdırdiginjza dair 🙈
bebitonunannesi_ Yamans26 saçma bulduğunuz postlardan uzak durun ve sohbetimize dahil olmayınız lütfen 😁
Ozlm007 bebitonunannesi_ ben evlenmeden önce evkur tarzı bi yerde çalışıyordum ordan aldım hep bunları çeyizimi alırken ne gördüysem almışım 2019 da 10 bin liranın üstünde sadece züccaciye alışverişi yapmışım tencere tabak çatal için çalıştığım yerden bütün maaşımı çalıştığım yere geri vermişim avellik işte 😂 ama hemen hemen hepsini de kullanıyorum 😂
Ozlm007 bebitonunannesi_ yok yapmam bugün taşındık ve evin hiçbir yerine sığmadık bi tek yatak odası sığdı ferah oldu evin en büyük odasını yatak odası yaptık kuzeyde kalıyor diye geri kalan hiçbir şey sığmadı Allah gönlüme göre bir ev sahibi olmayı nasip etsin olmayan herkese de ev nasip etsin inşallah 🙏🏻
Korel bebitonunannesi_ Hiç saymamıştım daha önce ama sayınca on iki tane çıktı 😳 Korkmaz dörtlü set, neoflam üçlü set, lava üçlü set, bir tanede büyük pilav tencerem var. Ha birde düdüklü 🙄 Tavalara hiç girmeyelim..
Korel bebitonunannesi_ Evet kullanıyorum, hepsi açıkta. 🙈 Yemek çok yaparım. Misafirim de çok olur zaten. E hepsi temiz olabiliyor bende hadi bugün bunda yapayım deyip seçiyorum bazen 😂
bebitonunannesi_ zeynep321 bende duzenleme yapim 4lü karaca 1büyük tencere 3lu granit 1duduklu tencere 1sosluk 2 tava 1balik tavasi
Korel Dimitrina_kovaceva Yemin ederim annemin suçu 😂 Ben Lava döküm tencere setini beğenmiştim ve yeter demiştim aklıma girip birde Neoflam aldırmıştı. Annem sen git birde benden habersiz Korkmaz set al. Düdüklüyü ve büyük pilav tenceremi de kayınvalidem almış sağolsun. Mutfakta en çok tencerem var sayelerinde. 🥲
Dilaramuhammedismail bebitonunannesi_ 5 tane çelik 4 tane karaca set teflon 2 tane karnı yarık biri teflon biri çelik 1 Düdüklü çelik bide elektrikli düdüklü 2 tane buhar tencere çelik 4 kat 2 tane bakır tava 3 tane sahan teflon karaca 6 taneNormal karaca tava 2 tane krep tava 1 tane döküm Tava 1 tane ızgara tava ikili karaca 1 tane woork tava Gerçekten kafayı yemişiz bu ne ya 😱şimdi saydım bende
Dilaramuhammedismail Dilaramuhammedismail bide 1tane kızartma 1tanr balık tavam varmış 😀 sonra dan gördüm