goldumsu Yasemmin- beni yönlendirdiler ama götürmedim videosunu çekmiştim o dönem dahiliye bi kriz anına benzemiyor ve dokununca duruyorsa sıkıntı yok dedi. Ama hastane ortamı test mest çok yorulacak diye o dönem erteledim ve o aydan sonra titremesi durdu geçenlerde bi kaç kez daha oldu ama farkettim ki uykuya geçerken memede yapıyor.
Hamzaninannesi1411 Yasemmin- titreme nasıl gerçekleşiyor acaba . Benim oğlum 6 ay 23 günlük arada hani insanın içi titrer ürpeririz ya o şekilde titriyor ama zangır zangır deil çok sık olmasa da nadiren içi üşüyor gibi titriyor birseyden tiksiniyor gibi titriyor anlam veremiyorum o hareketine
Yasemmin- SOY1986 ben Hamzaninannesi1411 Hamzaninannesi1411 ne zaman başladı tam olarak benim oğlum bacak titriyor genelde bacak havadayken yapıyor ve kucaktayken sanki bir şeye heyecanlanırmış gibi hareketleri var şu an 2 aylık bu çarşamba çocuk nörolojisine getireceğim inşallah hayırlı sonuçlar olur
Rumeysaerva Hamzaninannesi1411 tam benim bebeğimde bu hareketi yapıyor bebekken daha sık yapardı eşim de epilepsi hastası kaç kere videoya aldım bir sürü dr a gösterdim ama hepsi normal bir hareket oldugunu söyledi o dönem hep gaz çıkaracagı zaman yaptıgını farkettim su an 8 ay 21 günlük hiç yapmıyor nadir çok tuvaletini yapmaya zorlarsa yapıyor ama drlar hep normal dedi çok şükür su an da olmuyor
Melissamom Hamzaninannesi1411 aynısını yapıyor benim bebeğim de. Nadir oluyor ama birebir aynı sizinkiyle. 9 aylık olacak bu zamana kadar belki 3-5 kere ancak yapmıştır. İnşallah normal bir durumdur.
SOY1986 İlk 5 ay normal dedi muayene sonrasında. 5 aydan sonra devam ederse o zaman mr çekeriz dedi. Üzerini soyunca, korkunca, ani ses duyunca, biri aniden yanına yanaşınca titriyor
Yasemmin- BiZim 9 günlükken bronşit olduk bebeğime ventolin hava verdiler o sırada bacakta titreme farkettim sorduğumda da ventolin titreme yapar tedavimiz bitti eve geldik titreme hala devam ediyordu fakat hastanedeki kadar çok ve uzun değil azalmıştı ara ara yapıyordu şimdi 2 aylık yine hasta ve ventolin şurup verdi doktor tekrar titremesi çoğaldı bu çarşamba nörolojiye göstereceğim inşallah hayırlı haberler alırım
SOY1986 Yasemmin- bizim doğduğundan beri var büyük ihtimalle heyecanlanıyor ya da korkuyor olabilir. Çok güzel sonuçlar alın inşallah
Hamzaninannesi1411 Yasemmin- son zamanlarda başladı bizimki. Çok aşırı yapmıyor kucaktayken biseyi alıp sıkıştırmak ister gibi heyecanlanıyor
Hamzaninannesi1411 Rumeysaerva içim rahatladı. Bizde epilepsi hastası yok çok şükür . Dediğim gibi eliyle de yapıyor bazen biseyi almak sıkıştırmak ister gibi heyecanlanıyor içi titriyor gibi anlayamadım
Rumeysaerva Hamzaninannesi1411 bizim babamızda olunca ilk aylar çok aşırı endişelenmiştim ama 4 farklı dr baktı ama hiç biri nöroloji ye yönlendirmedi normal dedi hepsi çok şükür
Hamzaninannesi1411 Yasemmin- umarım bi sorun çıkmaz allah yardımcınız olsun canım . Doktorun dediklerini ve sonucu benimle de paylaşır mısın rica etsem merak ettim de
Poyrazin_annesii Oğlum 11 aylık oda krnsini sıkıyor titretıyor genelde heycanlannca yada sinirlenmce yapıyor
SOY1986 Hamzaninannesi1411 kolları ve alt dudağı yitiyor. 5 aya kadar normal dediler devam ederse gel dediler. Kolları baya baya titriyor