Tatlisoglum Başka satmayı düşündügunuz oyuncaklar varmı acaba oğlum erkek üsteki ayakkabı çok güzelmiş kız ayakkabisi olmasaydı kacirmazdim
Srpapatya minikkusuuummm- oyun halısını sattınız i birde kargo ne kadar tutar acaba bebeğime almak istiyorum ama şu zamanda parayı daha temel ihtiyaclarina harcayalim diyodum bu fiyat heryere göre uygun almak isterim
ilkim_oglum minikkusuuummm- meraba Allah kısmet ederse benimde kızım olacak eşyalırınız çok düzenli temiz ve uygun kızınızın yeni doğan kıyafetleri yeni doğan ihtiyaçları varmı acaba satmak isterseniz alırım
minikkusuuummm- Merhaba oyun halısı satıldı. Dolap ve gardrops uygulaması kullanıcı adım @ozerdolab fırsat buldukça bir sürü uygun fiyatlı ürün yüklemeyi düşünüyorum. Burdanda paylaşırım 🙏🏼
Lonelymom Çok emek vermişsiniz hem görsel hem açıklama çok hoşuma gitti elinize sağlık 😊 benim de 4 aylık kızım var temiz kıyafet küçülen ayakkabı falan varsa almak isterim
Farketmez ipeknkizimm aynı yorumu yapmaya geldim herkes böyle duzenlı açıklayıcı ve uygun fiyat yazsın bu post sıfırı 200 olan şeye burda 250 yazanlara örnek olsun 👏👏
minikkusuuummm- kitikate marka alt üst takım. Kalıbı 1-3 ay 56-62 cmdir. Markanın internet sitesi benzer fiyatları natural ürün diye geçer 300tl. Ben 65tlye vermek isterim. Lcw peluş pembe ceket. Önü fermuarlı. 6-9ay 68-74cm, tertemiz 50tlye vermek isterim.
minikkusuuummm- Gri tavşan detaylı alt üst eşofman takımı. Tertemizdir. 3-6ay 68cm kalıbı. 75tl fiyatı.
minikkusuuummm- Lcw üc ürün 6-9ay kalıpları. Toplam internetteki satış fiyatları 430tl. Tekli bebe yaka pembede minik deforme olmuş özellikle çektim fotoğrafladım orasını. Kargo alıcı ödemeli üçünü 100tlye vermek isterim
aktifmaya minikkusuuummm- Ürünleriniz tertemiz fiyatlarında çok uygun elinizde 12 - 18 veya 18-24ay kız bebek kıyafetleri varsa almak isterim