minikkusuuummm- Babylondy oyun halısı trendyol fiyatı 460tl. Pembe piyanolu, müzikli. Tertemiz kullanılmıştır. Oyuncakları tamdır. Kargo alıcı ödemeli. 130 tl gibi bir rakama isteyen olursa vermek isterim🐣
minikkusuuummm- minikkusuuummm- Nike bebek spor ayakkabısı. Numarası 18.5dur. Kızıma yürüme öncesi evin giydirmiştim. Toplamda 2 kere anca, oyuzden tertemizdir. Sıfırdan farksızdır. Kargo alıcı ödemeli, 150tlye isteyene vermek isterim. 🐣
minikkusuuummm- minikkusuuummm- Yürüme öncesi pudra pembesi lcw babet ve sac bandı. Numara 17dir. Ev içinde giymiştir kızım. Tertemizdir.Satış fiyatı : 150tldir. Kargo alıcı ödemeli, 50 tl isteyen olursa vermek isterim.🐣
minikkusuuummm- minikkusuuummm- Bebek Pembe banyo küvet seti.. Ürünün parça parça internet fiyatlarınıda ekledim.. filesi azcık yıpranmış olabilir. Yıkanıp,dilerseniz degistirirsiniz. Fotograftaki ürünlerin toplamı: kargo alıcıya ait olup, 140tlye vermek isterim.
minikkusuuummm- E-urey numarası cok kücük mutlaka bebeklerin ayak yapısına uygun üretilmiştir. Daha yürümüyorken dışarı çıkarken ayakları üşümesin diye yada kombinlemek icin giydirmişligim oldu. Vicco daha uygun olabilir ilk adımda.
Alya-Sena minikkusuuummm- fiyatlariniz cok iyi ihtiyaci olan kacirmasin . Nerdeyse sifira yakin seyleri bu fiyata vermek keske bazilari sizi örnek alsa 👍
Lalegul minikkusuuummm- merhaba nerden alabiliriz dolap hesap var mi oyun halisini almak istiyorum 140 tl
minikkusuuummm- Lalegul merhaba dolaba yüklemeye calıstım hala onay aşamasında bu tür ürünler satılmıyormu orda bilemedim🫣 hesabım @ozerdolab
senbanabaksana minikkusuuummm- sizi çok takdir ettim keşke 2,el mantığında fiyatlandırma yapsa herkes gayet yerinde fiyatları ve hepsi çok güzel
ipeknkizimm minikkusuuummm- ay ben 2. El satış etiketlerine hep bakıyorum İlk defa böyle güzel, düzenli, fotolarıyla ve açıklamalarıyla bi post gördüm. Yorum yapayım üstte kalsın bari ihtiyacı olan birileri de görsün dedim. ✨✨
Farketmez ipeknkizimm aynı yorumu yapmaya geldim herkes böyle duzenlı açıklayıcı ve uygun fiyat yazsın bu post sıfırı 200 olan şeye burda 250 yazanlara örnek olsun 👏👏
minikkusuuummm- Merhaba cok teklif oldu. Kimseyi kırmak istemiyorum. Dolap uygulamasında hata oldu. Gardropsa yükledim. ozerdolab olarak kullanıcı adım. İlk kim alırsa ona satmak isterim