minikoglummmmm ece_arel inandırıcı gelmiyenlere kanıt at ya normal bişey bu neden yalan soyleyesin ki benimki 57 santim dogudu 4 aylık 70 santim şuan
ece_arel Zeynepun24 hayır karnede 59 yazıyor hatta doktorumuz baya baya uzun bir bebek demişti espiri yapıp çıkar Çıkr bitmedi senin çocuk dedi 😄
TRTCOCUK ece_arel benim oğlum 18 aylık 75 cm Yanlış hatırlamıyorsam 11 kg idi benim oğlan böyleyse sizinki normal hatta fazla heralde🤣
Fusunf ece_arel eğer bebeğiniz 59 cm doğduysa 11 ay 75 cm az uzamış benim bebeğim 48 cm doğdu oda 75-76 cm falan
Aselzumra23 minikoglummmmm Yalan söylüyor demedik yanlış ölçüm vardır dedik yıllardır hemşireyim o boylarda doğan bebek hiç görmedim 52-53 cm fln var yani Almanlarda bile 55 cm fln doğuyor
Birkullanici Aselzumra23 bnm kuzenim 41haftalık 58 cm doğurdu .😊 küçük kızımı ölçerken eşim görmüş ayaklarından havaya kaldırıp ölçmüşler hata oalcağını sanmıyorım oda 55 doğdu
Aselzumra23 124-0779 DiyeceK bir şey yok maalesef 🤷biri hala niye yalan soylesin diyor yanlış ölçüm vardır diyorum halaaa niye yalan söyleyecek diyor burda çoğu kişi ciddi anlamda anlama problemi yaşıyor bazen boşa laf anlatıyoruz
minikoglummmmm Aselzumra23 sizin adınızı mı verdim ben tek siz mi öyle yazmış sinzi hemen üzerinize alınıyor sunuz başka derdiniz yok herhalde burda laf yarıştırıyorsunuz 57 cm doğudu benim bebeğim 59 da dogumustur yani 4 aylık 70 cm şuan
ece_arel Deletedmom_78 1 ay var aralalarında zaten ki erkek çocukları ergenlikten sonra boy atıyor kardeşim benden hep kısaydı şimdi çok çok uzun 193 boyu oldu sıpanın