yemedimamadoydum Merveeliii 🥰🥰🥰 daha şimdiden böyleyse büyüdüğünde eyvah ki eyvah adam düze duvara tirmaniyo 🥰 hep koltuk tepeleri
Merveeliii yemedimamadoydum o donemlerde oyle oluyor her yere tirmanir surekli karistir cok merakli olurlar 😀😀Allah yardimcin olsun.
BuzluKahve Korel Fena😬 Ama ben antremanlıyım. Bir de kızım var, onun hiperaktivite tanısı var. Baba da aynı şekilde. Mülayim koysamdım da normal olmayacaktı benimki😅
Korel BuzluKahve Sizinde genetik yanii. Bizimde ilk çocuk ama eşimde bende çok hareketli çocuklarmışız 😅
Deletedmom_73 Merveeliii Kızım 18 aylık düz duvara tirmaniyor resmen, beşiğe çıkıyor koltuğun o arka tarafına çıkıp ayağa kalkıyor, bazen korkuyorum düşecek diye, Allah’tan korkuluk var camlarda. 🥺
HonKiPonKiDoNiNo Merveeliii Bizim evde 3 yasinda bir kiz var evlere senlik 🤣🤣 beni goren artik taniyamiyor sana ne olmuss diyeeee :))
herseySeninleguzel11 Merveeliii 3,5 yaşı okuyan ben gözleri yaşlı😂 19 aylık oğlum. 2 yaş da zorlar ama 3te rahat ederiz herhalde diyordum da😂