Nd12345 Selinmom Evet ya bazen diyorum yeni yatti hemen uyuyim tam dalicam geri uyaniyor cok sinir oluyorum oyle zamanlarda
gokalpkus benim bebeğim 4ay 13günlük. 4.ayda uyku gerilemesi oluyor bebeklerde. gündüz kaç defa uyuttuğumu sayamıykruö artık çünkü 1saat salla anca yarım saat yada 15dk uyuyup kalkıyor uyuma süresini 1saate tamamlama için tekrar sallayıp uyutmak zorunda kalıyorum. geceleride 1aydır 2saatte bir mutlaka dakikası dakikasına kalkıyor. geçici bir durum sabredelim hanımlar.
Nd12345 gokalpkus bizim duzenli gunduz uykumuz hic olmamisti ama geceleri bu kadar kalkmiyordu yeni basladi sayilir evet umarim gecer biran once
gokalpkus akşam 8de gece uykusuna geçiyo en geç 9 da. 10 12 2 4 6 kalkış saatleri 6da artık uyanmış oluyoruz
gokalpkus Nd12345 bizimde aynen gündüz aslonda kosmen düzenli uykumuz var ama taş çatlasın 30dk gecede 2aydır başladı
Merdumgiriz9 Benimde kızımm4ay 10 günlük Gece 11 de yatarsa 2 de kalkıyor emip uyuyor. 5 bucukta kalkıyor emip uyuyor sonra 7 buçuk gibi kalkıyor emiyor uyuyor 9 gibi güne başlıyoruz. Gündüz uykuları daha iyi iki kere uzun uyuduğu oluyor bir yada 2 saat. Üç dört kere de kısa uyuyor 10-15 dk ve en fazla yarım saat.
Nd12345 Merdumgiriz9 benimkinde hemen dalma problemi var ya emmeye kalktiginda en az bir saatimiz gidiyor o yoruyor galiba
Nd12345 Arzu_hira bizimde hic yoktu gunduz uykumuz ama inanirmisiniz bir kere uyursa devami geliyor ben yok hayatta uyumaz diyordum ama sabah uyandiktan iki saat sonra uyutmayi deneyin on dakka bile gecmesin bi uyku saati kacinca uyku basina vuruyor tum gun uyumak istemiyor hic uyumaz diyordum ama artik gunduz iki kere uyuyor
Medusa Nd12345 bizimki 9 gibi yatıyor, bazen 3’te kalkıyor gece emmek için bazen onu da pas geçip tam 5’te emmek istiyor. Sonra uyuyor 8’e kadar filan. Bazen de akşam uyumuyor inatla, 11’de filan dalıyor o zaman da sabah 7’de uyanıyor emmek için.
Minikerkegim Nd12345 biz dört aylık olmadık ama gündüz uykusu gram olmadığı için akşam sekiz dokuz arası uyuyunca gece dört gibi kalkıyor sonra hemen geri yatıyor sekiz gibi kalkıyor 🤷🏼♀️ Hiç yatırmak mümkün değil gündüz 🤦🏻♀️
Elif0992 Akşamları 11 buçuk 12 de uyuyor gece 5 buçuk gibi uyanıyor emziriyorum tekrar uyuyor 8 buçuk 9 gibi uyanıyor gündüzleride uyuyor 2 3 saat uyanık kalıyor 2 saat uyuyor sonra yine bu şekilde devam ediyor gazı olmadığı sürece uyku düzenimiz var
[silindi] Nd12345 bazen 7de bazen 9 da uyur 2-3saat arayla emer sadece,gözü kapalı ☺️12gibi altını alırım birde sabaha karşı5 gibi biraz konusuruz gazını çıkartır geri uykuya geçer 9a kadar
Aysun16 Benim bebegimde 4 ay 26 gunluk geceleri belli olmuyor 2 veya 3 kez uyaniyor ama gunduzleri her 2-3 saatte bir illa uykusu gelir 1-2 saat uyur bu normalmi sizce okuduklarima gore kimsenin bebegi gunduz uyumuyor🤣
Nd12345 Aysun16 bende zorla uyutuyorum yeni yeni uyumaya basladi gunduzleri uyuyamadigi zamanlarda asiri huysuz oluyor ve bu zamana kadar hep huysuz gecti artik yavas yavas duzene oturur umarim bizimde gunduz uykusu olmayinca cok huysuz oluyorlar