Balkizinannesitugce Kızlar adanayi bilenler çocukla günü birlik nereye gidebiliriz önereceğim 2.5 yaşında kızım mizmiz ben hem karnımız doysun hemde eğlenelim kızımda keyif alsin istiyorum böyle bildiğiniz gittiğiniz yerlere varmi
Sumbul1 Balkizinannesitugce çocuk o Kids var oyun yeri ve Cafe tarzı ve o tarz başka oyun yerlerinde var. açık alan olarak dinazor parkı var gezilebilecek ama yemek var mı bilmiyorum ☺️
Hazalperi Balkizinannesitugce Pozantı’da Çağlayan kibarın yeri diye bir yer var çok güzel mekan hem yemek hem açık hava çocuklar da seviyor orayı bahçeli ağaç ev var falan instagram da sayfaları vardı bakabilirsiniz
Hazalperi Balkizinannesitugce benim kızım da 2 buçuk yaşında götürecek yerler arıyorum bende seveceği
Balkizinannesitugce Dmt-01 avm de çok sıkıcı degilmi heryer mağaza oyun alanına hergun götürüyorum böyle acik hava ama parkı falan olan yerler varmi bildiginiz
Dmt-01 Balkizinannesitugce 5 yıldır adanada yaşamıyorum oyüzden bilmyiorum valla adanalıyım ama yılda birkez anca memlekete geliyoruz onda da aile eş dost derken öyle yerlere hiç gidemiyoruz ama güzel biyer bulursanız yazarsanız sevinirim yazın geldiğimizde kızımı götürmek isterim:)
Balkizinannesitugce Dmt-01 insallah yazabilirm bizde tayinici olarak bulunuyoruz oyuzden bilmiyorum. Burayı öğreniyoruz yavaş yavas
Balkizinannesitugce Sumbul1 ceyhandayim ben eşim.izinli oldukça gezmeye geliyoruz merkeze kebapçı kebapci😁🫠
Sumbul1 Balkizinannesitugce uzak olur o zaman size son zamanlarda açılan yerleri de pek bilmiyorum bizde Mardin’de görev yapıyoruz Adaya gittik sıra araştırıp bakıyorum.Akdo Cafe var oyun yeri var dondurmaları çok güzel yaz için iyi olur ama ☺️
Sumbul1 Balkizinannesitugce öyle mi tesadüfün böylesi ☺️ midyattayız eşim asker ben öğretmenim 2017 de geldik.Yaza kadar başka bir yerde bulmak lazım 😅 Bizim burada avm olmayınca Adana’ya gidince avm ye gidiyoruz 🫢