Mstfcnr Aslimm bu triflow dediğiniz ne işe yarıyor acaba İnstagram da da baktım da opt doktor rüya acaroglunu mu diyorsunuz
Aslimm Mstfcnr evet evet , nefes egzersiz cihazı. Burnunuzu açar , benim alerjime bayağı iyi geldi, geniz akıntısına vs. Makul bir fiyatı var bence denemelisiniz
dy22 Mstfcnr ayni sikayetten gitmistim Gebeykenn Cok iyi bi sprey vermisti hamileler icin onu deneyin beni cok rahatlattı
Mstfcnr dy22 kaç KBB ye gittim ilaç vermiyorlar özellikle burun spreyi hiç vermiyorlar rica etsem e nabız kullanıyorsanız orda yazıyordur belki bakıp söyleseniz valla çok memnun olurum
dy22 Mstfcnr risonel 0.05 (50 mcg/doz) 140 doz nazal sprey Canm buldummm beni cok rahatllatti bu iste
-erCansu- dy22 oğlumdada oluyo alerjık rınıt rısonel kullandık bu sefer dalman diye marka kullandık onun haricinde Quıxx doğal deniz suyu spreyı en çok rahatlatan 120 tlye almştm onuda
dy22 Mstfcnr cok gecmis olsun cnimmm Evettt fakultye gttim ordaki dr verdi hatta 25 haftalik gebeydim cnimm
tugceo92 Mstfcnr buzlu portakal derken buzluktan mi çıktı yoksa normal dolapta dolap kısmında duran portakal mi canım bende deniyim ya valla nefes alamıyorum hiçbirşey etki etmiyor :(