minikkurbag Eymen14 Allah affetsin gecen sene yapmistim bu yemegi esimde bende yiyemedik ilk defa yapip yemistik sevemedik bosa gitti icim hala aciyor 😄
Eymen14 minikkurbag Herkesin beğendiği bir sebze değil kokusu falan sevilmiyor genelde eşim sebze yemeklerini sevmez annesi alıştırmamış içine tavuk falan koyuyorum aynı gün bitiyor
minikkurbag Eymen14 elinize saglik 😌aynen biz begenemedik bizde severiz aslinda tavuk falan ama bi daha yapmak istemiyorum ayiklamasi falanda zahmetli geldi bana 😂
Zlm minikkurbag yokken fırında yapiyodum altına patates dilimleyip diziyodum üstüne baliklari koyuyodum aralara soğan sarımsak ve domates atiyodum patateskeri geçecek kadar su balıkları da baharatlayip biraz zeytinyağı suruyodum mis gibi oluyordu
Umutveannesi minikkurbag sebzeli bulgur pilavıyla patates yemeği yapmaya başladım yanına da salata yeter 😂 akşama da kabak tatlısı yapacağım
gorkemcim Eymen14 benim de kucuk bir kerevizim vardi portakalli pisirdim . Ana yemek olarak da patlican oturtma ve pilav yaptim. İki bucuk aylik bebegimle anca bu kadar corba salata yok yogurt ve tursu var 😂