Winnithepooh E bebek 5 yaş (3 ve 4 yaş uyumlu ) 1.5 tog kalinligindaki buz mavisi olan ürün: 125 TL (renk solması oldu ondan dolayı fiyat uygun)
Winnithepooh Fiyatlandirma kendimce yaptım bütçeye uygun şekilde yardımcı olabilirim ortak noktada buluşalım isterim
Davuterenn Winnithepooh mutlu olmak mı ben daha bugün aldım 179lira 2,5 tog siz baya kar koymuşsunuz eski kıyafetlerinize
Mrvsmt2502 Winnithepooh uyku tulumları 200 TL civarı zaten ikinci ele neden 200verilsin bence yüksek fiyat biçiyorsunuz
Winnithepooh Mrvsmt2502 hangi uyku tulumları 200 TL acaba LCW ve e bebekte bu ürünler 350 TL civarı bakın isterseniz 😊
Winnithepooh Mrvsmt2502 şunu da belirtmek isterim beden kuculunce iki sitede ürün fiyatı azalır bı zahmet misal 250 diyorsa ürünün bedenine bakın emi bu yaş olanlar daha pahalı satılıyor 😇
Cansu48 Winnithepooh bende lcw den aldım 350 tl ydi ama kupon takip edince 125 tl ye geliyor. 125 tl den 2 tane aldim. Bence cok pahali fiyat veriyorsunuz
Acemianne2807 Winnithepooh gecen lc de 200₺ ye aldım suan 226₺ aldıhım tulum kuponla baya düşüyor fazla abartmıyor musunuz?
Serpilyldz Winnithepooh 2. el giyilmiş bir kıyafet bukadar pahalı olamaz el insaf ben şokk! Abartılı buluyorum bu fiyatlandırmayı