Cansu48 bakın hatam şu insan sayıp açıklama yaptım düşüncemi hakkikatien değmez kimse zamanımı ayırıp yazmama 😇 ve ayıp demisiniz ürünler için çok zenginsiniz sanırım hayrına alında verin birine yada çöpe atın o zaman 2. El sitelerde neler satılıyor bilmiyorsunuz burda boş konusuyorsunuz
Sonrada bana üslubun kötü diyorsunuz önce konuşmayı bilir insan sonra konuşma bekler şükür vicdanen rahatım yanlış fiyatlandırma yaptım baştan kabul ettim yüksek demişim sonra fiş attılar ki gerek yoktu ben söylediklerinde zaten o fiyat almıştır inandım herkes yalancı olunca illa atma gereği duydular fişi kanıtlama amacıyla kişi kendinden bilirmiş işi demek istyorum ben kimseye alamazsiniz demedim okuyun bı zahmet bedeni aynı veya modeli aynı değildir demek istedim. Yada anlatmak istedim diyeyim niyetimi anlatamadım belliki🤦🏼♀️
Bu arada ben ilk kez burda bı satış için post açmadım sitelerde yorumlar vardır kimseyi kandırmak amacım olmadı olamaz bilmeden onyargiyla ne güzel yaftalama yapıyorsunuz ama gereksiz yere konuştunuz çünkü niyetimi bildiğim için gönlüm rahat bananurunu yenindiye satıp eski ürün gönderen biri oldu mesela oyuncakta işte o tarz kişiler yalancı kötü niyetli oluyor
Bin kez yazdım algilamanizda sorun mu var böyle böyle düşünüp yazdım yüksek dediler vb diye açıkladım kaç kişiye ama sorun şu millet uygun almış bikac kişi ya yazdı ondan dolayı yazmaya devam edildi sürü psikolojisi mantığı ile normalde konuşamayanlar burda bülbül olur ya öyle düşünuyorum yazdı da yazdılar 😁
Kavga istemedikçe kavga edilmesi için yazılıyor gerçekten insanı doğru yoldan çıkartır bazı kişilikler olayı çok çok uzattıniznilla burda hakaret etmem gerek sen bana ben sana sonra uyarı alıp engel yemeliyiz dimi konu kaoansin diye isteğiniz bu mudur 🤷🏼♀️ fikir yazanlar sağolsun ama düzgün yazanlar sağolsun bilmeden konuşanlar degil