Dilan04400 Huzur_kokulumevlat bn sosyal yardıma başvurmuştum sosyal yardım çıkmadı ama elektrik yardımı çıkmış özel olarak bişey yapmadım başka yere başvurmadım
dolis Dilan04400 benımde eşimin adına fatura ama indirim benım adıma. Genelde kadınlar ın adına geliyor indirim. E devlet den bakın Bi suan seçimden dolayı herkes e veriliyor
dolis Dilan04400 evet, suan aıle destek yardım ı alıyorum mesela doğum yaptıktan hemen sonra da elektrik yardımı sistem e girdi
karabiberimm Dilan04400 yardım 260₺ diye biliyorum eğer faturanız daha aşşağıysa üstünü alamıyorsun öyle kalıyor ama nakit ödemiyorsun hiç direk ordan düşüyorlar ödeme yapmıyorsunuz
1prenses1prens_ Balkupum2505 evet sosyal yardım da çıktı elektrik ödemesi yapıldı sosyal yardım 7 sine kadar yatiricaklar ben 5500 TL üzerinden başvuru yapmıştım suan zam geldi evde 5 kişi yiz ne kadar yatar bilginiz var mi
Balkupum2505 1prenses1prens_ 1200 1400 civarı yatar diye dusunuyorum. Biz 3 kisiyiz bende 5500den yaptim 1200 aliyorum.
sincapsk Kalpsizim33 uygulamada bazen hata veriyor, ust kisimda fatura öde butonu cikmiyor. kapatip tekrar tekrsr deneyin. duzeliyor 👍🏼
sincapsk Dilan04400 bazen kabul ediliyor ama bekliyor henuz sisteme düsmüyor, ayni haneden sadece 1 kisi yardim alabilir. Siz elektrik destegi yardimina basvurmadan, para yatmaz. Kabul edilmis demekki. Diger yardim maalesef 2 kisiye yapilamiyor.