Dilan04400 Kızlar elektrik yardımı çıkan var mı bnm üstüme elektrik faturası falan yok eşimin adına var bana çıkan yardım ne acaba bilgisi olan var mı eşimin adına olan faturayı ödeyebilecekmiyim
Mevacanimkizim Dilan04400 ben alıyorum yardımı. Benim e devletten başvurdum fatura eşimin ustune PTT ye faturayla beraber siz gidip ödüyorsunuz sizin adınıza başvuru yaptıysanız eger
karabiberimm Dilan04400 size yatmış olması yeterli adınıza fatura olmasına gerek yok kimliğinizi veriyorsunuz hangi faturayı ödeyecekseniz onuda veriyorsunuz yada abone numarasını söylüyorsunuz onlar düşüyorlar faturadan üstünü nakit ödüyorsunuz mesela yardım 260₺ fatura 500 sizden kalan 240 ₺ yi istiyor direk kimin faturası olduğunun önemi yok ama yardım kimin adındaysa onun gidip yapması lazım başkasına yaptırmazlar
Kalpsizim33 Dilan04400 benim de elektrik eşimin adına fakat yardımı alan ben olduğum için ben gidip yatırıyorum e devletten de yatırıyormuş ama ben yapamadım her ay ptt kimliğimle gidip fark ne kadar ise yatırıyorum
annekuzusu18 Parayı cekemiyorsun,ve eşinin gidip ödemesi lazım yada e devletten de ödeme yapabilirsiniz PTT ye gitmeden
Dilan04400 annekuzusu18 ama bnm e devletten çıkmış yardım eşimin adına olan faturayı mı ödeyebilirim yani çünkü bnm adıma elektrik faturası yok
Woman35 Dilan04400 ptt gidip oradaki görevliye söylerseniz yardımcı olur zaten çekemiyorsunuz ordan direkt ödeme yapıyorlar
Dilan04400 Woman35 anladım merak ettiğim bnm adıma fatura yok sosyal yardımda almıyorum bu çıkan elektrik yardımı ne merak ettim
Dilan04400 Ozlemdolugan bnce başkasının faturasını ödeyemezsin ama eşin adına olan fatura ödenilir mi onu bilmiyorum bnde onu öğrenmeye çalışıyorum 🙂
Dilan04400 Mevacanimkizim evet kendi adıma başvuru yaptım faturada eşimin adına o zmn bn gidip ödemeyi yapabilirm faydalanabiliriz yani
1prenses1prens_ Mevacanimkizim bir seferlik mi aldınız benim de yeni onaylanmış şimdi baktım elektrik yardımı diyor ödeme yaptım 😅 ama inşallah tek seferlik değildir
Dilan04400 Mevacanimkizim peki siz sosyal yardım alıyor musunuz bn sosyal yardıma başvurmuştum Ama elektrik yardımı çıktı sosyal yardım almayıp elektrik yardımı alan var mı acaba
Mevacanimkizim Dilan04400 sosyal yardım alıyorum ben ama elektrik yardımına ben başvurmadan çıktı yardım aldığım içinde olabilir genelde elektrik herkese koşulsuz çıkıyor çoğu kişide var yani
ftmakblci Dilan04400 sosyal yardıma nerden başvurdunuz. Şartlarda TC vatandaşı olmayacak 18 yaş altı felan yazıyordu
Dilan04400 karabiberimm yani bna çıkan elektrik yardımıyla bir başkasının faturasını ödeyebilirim öyle mi peki para üstü kalırsa ne oluyor
Dilan04400 Mevacanimkizim ya bn sosyal yardıma başvurdum kabul edildi denildi aradığımda herhangi bi başvuru kabul edilmemiştir denildi bugünde baktım elektrik yardımı yatmış acaba sosyal yardımda mı yatar kaynanam alıyor aynı hanede göründüğümüz için bn alamıyorum ama elektrik yardımı da çıkınca umutlandım belki sosyal yardımda çıkar diye
sincapsk Dilan04400 elektrik yardimiyla fatura ödeme var e devlette. aramaya yazin. cikan sayfada abone no istiyor. ona göre tutari hesapliyor yatiriyorsunuz. bu yardimla sadece elektrik ffaturasi ödeyebilirsiniz herhangi bir hesaba aktarma/ kalani harcama gibi secenek yok.
karabiberimm Dilan04400 yardım 260₺ diye biliyorum eğer faturanız daha aşşağıysa üstünü alamıyorsun öyle kalıyor ama nakit ödemiyorsun hiç direk ordan düşüyorlar ödeme yapmıyorsunuz
sincapsk Dilan04400 bazen kabul ediliyor ama bekliyor henuz sisteme düsmüyor, ayni haneden sadece 1 kisi yardim alabilir. Siz elektrik destegi yardimina basvurmadan, para yatmaz. Kabul edilmis demekki. Diger yardim maalesef 2 kisiye yapilamiyor.
Dilan04400 Mevacanimkizim evet baktım aradığımda kabul olan bi başvurunuz yok Deyince bnde tekrar başvuru yaptım artık eski başvuruları göremiyrm ayın 11 kadar beklemeniz lazım falan dio