Nurellak Kızlar oğlum 6 aylık burnunda hırıltı ve öksürük var bugün doktora gittik şükür ciğerlerinde birşey yok prospan diye şurup verdi kullanıp faydasını gören var mı kullanmaya başladık inşallah öksürüğüne iyi gelir
Ainza Nurellak suruplari 3 gunden fazla icirmek olmaz diye bir sey duydunuzmu? Prospani bende icirdim evet bitkisel
yaseminsahin14 Nurellak bunun için prednol ve zaditen adlı 2 ilaç kullandım Buhar desteği ile beraber. Çokta faydasını gördüm doktorunuz a danışın deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun
alparslanmomsss Benim devamlı kullandığım ilaç düzenli vermelisiniz ama çok iyi gelmişti bize halen daha öksürüğünde onu içiririm 15 aylık bebeğim
parlaegegunes Nurellak doktor bana oğlum 10 günlükken vermişti faydası oldu öksürüğüne ama öksürük ilaçları kullanmayın diyor şimdide doktorlar bende anlamadım
ZamaneAnnesii bizde kullandik prospan bazende Fitospan ikiside ayni zaten tamamen dogal bi surup öksürük icin balgam da söküyor bebegim 23 aylik 5 aydan beri her öksürük de kullanıyoruz hic antibiyotik veya baska ilac kullanmadik dolven ve bu şurup