Yusufhamza71 kişiden kişiye değişir kimisinde 1 ya kimisinde 2, 3 en geç 5 yaşamış diye duydum, bu yaş konusunda çok bilgiye sahip değilim, mamayı vermeye çalışın yine de, daha veriyor olmanız da sizin için avantaj mesela patates havuç balkabağı ıspanak pırasa pirinç kuzu eti kuzu iliği bunlardan farklı farklı yemekler yapıp verebilirsiniz, 7 ya da 8 ayında fasulye nohut yeşil mercimek Bunlar da verebilirsiniz, balığa Siz internetten bakın ne zaman ne zaman veriliyordu Tam hatırlamıyorum Ama haftada bir Balıkta verebilirsiniz, doğal köy tavuğu verin doğal pekmez salatalık süt süt ürünleri peynir altı tozu bunların olduğu hiçbir şeyi kullanmayın, aldığınız Hero baby’yi bilmiyorum ama kaşık mamalarda Benim bildiğim kadarıyla inek sütü var Ve siz de eğer yoğurt verip de vücudumda dökünce sebep olduğunu gördü iseniz o zaman kaşık mamaları almayın Çünkü benim bildiğim kadarıyla içinde inek sütü var Ayrıca paketli ürünü olduğu için alerjik çocukların paketli ürün tüketmeleri çok da doğru değil alerjilerini iyice tetikliyor doğal şeyler vermeye çalışın Benim de bebeğim alerjik ben bu bahsettiğim malzemelerden onu yemekler yapmaya çalışıyorum ilk başta çok zor gelir sizi anlıyorum ama zamanla buna alışırsınız Hiç dert etmeyin Önemli olan çocuğunuzun sağlıklı olması