Yuses gerçekten kafayı yıycem bızler bıle araştırıncq bazen sebebını bulabılıyorken bazı doktorlar neden böyle benım oglumda 5 aylık sadece mamayla beslenıyor normalde humana kullanıyordUm bundan tam 1 ay önce bulamadım bnde o gun esıme bebevıta aldrdım neyse onuda ıctı oglum 1 hafta sonra bı anda ates isal mukuslu kanlı kaka basladı aldım hemen göturdum kaka tahlılı yapıldı temız cıktı dedı dr muhtemelen mama degısıklıgındek olmıs olabılır eskı mamanıza baslayın 5 gun kullan takıp et dedı aldım başladım yıne aynı gttım tekrar e muhtemelen bısye alerjısı var ama senı emmedıgı ıcın ısımız cok zor ek gıdaya gecene kdr böyle ıdare edın edıyım skıntı yokta cocuk maffolfu ıctıgı an cıkarıyodı dırek meger alerjı mamaları varmıs ınanın hıc duymamıstım amcam ecz benm aldım 1 kutu basladım hemen gerçekten tesadüfmu blmıyorum o kanlı ısal mukus hpsı gectı 1 günde şuanda mecbur devam edıyorum cok gönüllü ıcmesede alerjı dr ıcın en erken 15 şubata buldum o zaman goturcem baska dr götürdüm norml takıbı ıcınde onada 2 saat laf anlatmak ıstemedım ek gıdaya gecın dedı dun 1 çay kaşığı yoğurt verdım tamamen emn olmak ıcın ısal olmadı ama yuzunde karnımda döküntü basladı nolck boyle onuda hıc blmıyorum zaten emmıyor o mamayıda zorakı ıcıyo e bıde alerjı çıkarsa bu cocuk ne yıycek