kolonyalimendil Arimayaa hayır daha önce başka banka ile de aynı şekilde üye olmuştum. Parayı nakit olarak almıyorsunuz Migros sanal marketten alışveriş yapabiliyorsunuz sadece
Arimayaa kolonyalimendil sepetimde ürün tutarindaindirim olmuyor ne yazmam gerekiyor sizin sepetinizdeki oran nasıl düşmüştü
Arimayaa kolonyalimendil akbankli oldum fakat migros alisveris sepetimde indirim olmadi ne yapmam gerekir bilen varmi lütfen 🤪
Arimayaa covirgin sepetinizdeki tutar kendiliginden mi indi bende yaptım fakat sepetimde ki tutarda indirim olmuyor
covirgin Arimayaa SMS geliyor canım migros indirim kodu onu yazman gerekiyor ödeme aşamasına geçtiğinde
kolonyalimendil Arimayaa msj olarak gelmesi lazımdı ama sanırım hata yaptınız Akbank’a hesap açarken referans kodunu girmeniz lazımdı o şekilde geliyor hediye çeki
Sirinbusra kolonyalimendil kaç gün sürüyor bu kampanya . Birde ilk kez üye olduğum kodu üye olunca mesaj olarak mı gecelek. Her migrosta gecerlimi ben küçük bir yerde oturuyorum
kolonyalimendil Sirinbusra sadece Migros sanal marketten alışveriş yapabilirsiniz kampanya ne zaman bitiyor bilmiyorum