elifinannesi95 Ne demek oluyor bu yani fatura eşimin üstüne onun e devletine baktık yatmamış para sadece iki defa elektrik yatmış yatacak mı oda çaba bilenler bilgilendirsin
Balkupum2505 elifinannesi95 2 kez aldiysaniz bitti yani artik dogalgaza basvuru falan yapilmiyo. Sistemi kaoanmistir o yuzden.
Melikeeerabia elifinannesi95 aynısı bende de diyor hiç yardım almadım kabul edildi diyordu düne kadar bugün tamamlandı dedi
Alya-Sena elifinannesi95 bende dogalgaz destegi aliyorum 1sini aldim tamamlandi yaziyor 2.si de subat mart ayi gibi yatacak dedilerde bakalim
elifinannesi95 Balkupum2505 elektrik iki kere yatmış doğalgazı da 06:12 2022 de başvurum kabul edildi şu ana kadar almadım biç durum devam ediyor yazıyordu şimdi baktım tamamlandı yazıyor bide bu tarih yazıyor 09:12 2022 yazıyor
Balkupum2505 elifinannesi95 dogalgaz 2 kez veriyor sanirim son reddede kabul edildigi icin yatmamis olabilir yada isterseniz 144ü arayip detayli ögrenin yanlis bisey söylemiyim simdi
Minnakelifim elifinannesi95 tamamlandi diye çıkıyorsa dogalgaz desteği kabul edilmiş anlamına gelir bu ay paran yaticaktir 7 si 8 i gibi 2 kez yatıyor
Balim61 elifinannesi95 Aile destek paketimi bu dedignz dogalgaz yardimi?Eger oyaa bana 2 kez yatti sonra reddildi bu ay 3.yü alcaktim güya ama reddetmisler.2 param yattiktn 1 hafta snra falan iptsl edildi yni
elifinannesi95 Balkupum2505 biliyorum iki kez verildiğini hatta yanış hatırlamıyorsam siz söylemiştiniz😅 yine ama tamamlandı sizde yazmadı mı direk miktar mı yazıyor
Balkupum2505 elifinannesi95 dogalgaz desteginin ne zaman yatacagini sorun zaten size soylerler yaticak veya sonlandi diye
Balkupum2505 elifinannesi95 😀😀 bana dogalgaz cikmadi arkadasima cikti ordan biliyorum ben elektrik ve aile destek aliyorum sadece 🤗
elifinannesi95 Minnakelifim hadi inşallah ya bende çok merak ettim miktar falanda yazmayınca çıktı mı çıkmadı diye
Minnakelifim elifinannesi95 çıkmış hayirli olsun aile sosyal yardım alıyor musun ordan başvurdun dimi
elifinannesi95 Balkupum2505 şu an bitti doğalgaz yardımı onu biliyorum ama ben bitmeden başvuru yapmıştım bence çıkar bakalım bu hafta belli olur
elifinannesi95 Melikeeerabia demekki yardım bitmeden önce siz de başvurduysanız benim gibi bu hafta yatarsa yatar
Minnakelifim Melikeeerabia tamamlandı yazıyorsa başvurun kabul edilmiş anlamına gelir bu ay 7 si 8 i gibi para yatar