Sareminelucr Merhaba hanımlar bebeğim 1 yaşına girdi. Her öğünden hemen sonra kakasını yapıyo günde 5-6 defa. Kakası koyu renk ve katı kıvamda. Sizde de böyle bi durum yaşayan var mı aranızda acaba
oglumubeklerken Sareminelucr benim oğlum da aynı 13 buçuk aylık şu an uzun süredir bu şekilde. Bugün ilk kez sadece 2 kere yaptı normalde 4 5 kere falan yapıyor bazen 3 kere.
Mucem Sareminelucr aynı nedenle doktora gittim. Normal karşıladı. Bağırsak seslerini dinledi o da normalmiş. Bana bir probiyotik önerdi ancak benimki biraz sıvı yapıyor dedim diye o da. Yani anormal karşılamadığı için sorun etmedim. En az 3 bu aralar. Bazen 4 ya da 5 de oluyor. 14 aylık kızım.
Semaokan Sareminelucr günlük 1 tane muz yedirmeyi deneyin birde günde kac öğün yiyor belki fazla yediği için çok sık yapıyor olabilir.
Ozlem2904 Sareminelucr bende b kaç gün önce bununla ilgili post açmıştım. 13aylik her ögunden sonra yapıyor bezini degstiriyorjm 10 15dk geçmiyor yine yapıyor. Annem yedikleri yaramıyor dedi sinirlerim bozuldu. 12.5aylukken yürümeye başladı ben hareketlendjgindn metabolizmasi hizlandi diye yorumlamistim
Sareminelucr oglumubeklerken bizimde normalde günde 3-4 defaydı ama son günlerde ne versem 5-10 dk sonra hatta daha erken kakasını yapıyor hemen moralimi bozuyor bu durum açıkcası
oglumubeklerken Sareminelucr diyorum yediklerin bi içinde dursaydı be evladım 😅 canım sıkılmıyor benim çok şükür sağlığı yerinde, kilo alımı yeterli oluyor o yüzden kafaya takmıyorum ama yenidoğan gibi günde 7 8 tane bez kullanıyoruz 🤭
Sareminelucr Mucem bende doktora gittim kan felan alındı normal çıktı kanlar ama ister istemez neden bu kadar sık yapıyor diyorum çok koyu renkte ve katı kıvamda
Sareminelucr Semaokan her akşam uyumadan 1 saat önce muz bebe bisküvisi ve yoğurt karışımı veriyorum. Günde bazen 3 bazen 4 öğün veriyorum arada bazen mama içiyor 150-180 ml kadar. Siz öğünlerde neler veriyorsunuz acaba benim verdiklerimde mi bi sorun var. Sebze çorbası yoğurt çorbası şehriyeli tavuk çorbası felan veriyorum ben taneli yiyemediği için mecburen robottan geçiriyorum
Semaokan Sareminelucr muza yoğurt katmayın çünkü yoğurt Metabolizmayı hızlandırdığı için kaka yapmasına sebep oluyordur
Sareminelucr Ozlem2904 benim kızımda yeni yürümeye başladı yürümesiyle beraber normalde 3 defa yaptığı kaka sayısı 4-5 defaya çıktı
Pamukanne1 Sareminelucr bizimkide öyle hep doktora bile götürdüm çölyak hastalığı mı var diye şükür bişey çıkmadı ne yese saniye sürmeden kaka yapar doğdu doğalı var
Bebitoomm Sareminelucr benim ki cok sık yapmıyor 2 3 gün de bir bir de yaparken zorlanıyor sizde de öyle mi acaba
Denizanasi92 Sareminelucr bizde de yeni başladı bu 11.ayda önce dişten ishal heralde dedim ama diş çıktı devam ediyor günde 3 kere yapıyor ek gıdadan sonra uzun süre kabızlık yaşadı şimdi de durmuyor totosu 🤣🫶🏻
ozgennk Oğlum da 15 aylık aynı sorun bizde de var günde 4 kere falan yapar kakasını sulu ishal şeklinde yapmıyorsa metabolizması hızlı çalışıyordur dedi gittiğimiz hemşiremiz öyle diyince üzerine durmadım pek. Ama hal böyle olunca kiloyu da az alıyor