Deletedmom_78 Keremefeninannesi böyle şeyleri kullanmanizi onermem. Çünkü bahsettiginiz kişi bir doktor değil
Keremefeninannesi Öyle haklısınız ama sezeryan oldum kilom kaldı kendimi kötü hissediyorum sormak istedim 😔
Senanurkmrc Keremefeninannesi canım o parayı kenara at. Kendin dengeli beslen 6 ayı doldurduysan aralıklı oruç yap bunlar daha faydalı ve kalıcı emin ol
BirAnneBirBebekkkKk Keremefeninannesi 1 aydır Bi diyetisyene gidiyorum cok memnunum tavsiye ederim 1 ayda 5 kilo verdim belki siz daha cok verirsiniz
[silindi] Keremefeninannesi ben şuan kullanıyorum 81 kilo ile başladım şuan 72 kiloyum çok da memnunum ❤️
[silindi] eymeninannesi11_ ilk 2 gün sadece dipomix tüketiyorsunuz ve günde 2 litre su içiyorsunuz 3. Gün ise sabah dipomix öğlen salata akşam dipomix tüketiyorsunuz 🥰
Seyda2309 Keremefeninannesi ona para vericegine diyetisyene ver derya binici tavsiye ederim kurleriyle efsane yağdan kilo verdiriyor benim sarkık göbeğim gitti sayesinde
minikprensannesiiiii Seyda2309 Canım şimdi sayfasına baktı nane kürü limon kürü var sen hangisini uyguladın benimde sezeryan göbeğim gitmiyor
Tgcasil Seyda2309 ay bunu görmem cok güzel oldu bende suan onunla basladım kaç ayda kaç kg verdiniz acaba
Meliisa Keremefeninannesi detox yap en güzeli zulallemutlugünler burdan takip et sağlıklı şekilde güzel tarifler var zayıflamak ve yağ yakmak istiyorsan