Senanurkmrc Keremefeninannesi saçma sapan seylere o kadar para vermeyin ayrıca içerisindekiler çokta sağlıklı değil. Normal diyet yapın yulaflı içecekler hazırlayın kendinize daha sağlıklı kilo verirsiniz
[silindi] Keremefeninannesi ben şuan kullanıyorum 81 kilo ile başladım şuan 72 kiloyum çok da memnunum ❤️
Seyda2309 Keremefeninannesi ona para vericegine diyetisyene ver derya binici tavsiye ederim kurleriyle efsane yağdan kilo verdiriyor benim sarkık göbeğim gitti sayesinde
Deletedmom_78 Keremefeninannesi böyle şeyleri kullanmanizi onermem. Çünkü bahsettiginiz kişi bir doktor değil
Keremefeninannesi Öyle haklısınız ama sezeryan oldum kilom kaldı kendimi kötü hissediyorum sormak istedim 😔
Senanurkmrc Keremefeninannesi canım o parayı kenara at. Kendin dengeli beslen 6 ayı doldurduysan aralıklı oruç yap bunlar daha faydalı ve kalıcı emin ol
BirAnneBirBebekkkKk Keremefeninannesi 1 aydır Bi diyetisyene gidiyorum cok memnunum tavsiye ederim 1 ayda 5 kilo verdim belki siz daha cok verirsiniz
[silindi] eymeninannesi11_ ilk 2 gün sadece dipomix tüketiyorsunuz ve günde 2 litre su içiyorsunuz 3. Gün ise sabah dipomix öğlen salata akşam dipomix tüketiyorsunuz 🥰
minikprensannesiiiii Seyda2309 Canım şimdi sayfasına baktı nane kürü limon kürü var sen hangisini uyguladın benimde sezeryan göbeğim gitmiyor