Guzelanne34 Btlazz aynen bende öyle düşünüyorum hem açılması da iyi bişey yanında da yatarım bazı günler
Asyaninannesi__ Biz 1 yaşına gireceğiz haftaya. 6 aydır ikeayı kullanıyoruz. Bariyer ile birlikte. Ancak bir kere minicik boşluktan düşmüştü uyurken. Bizimki uykuda iken çok hareket ettiği için. Bizde yatağın açık kısmını duvara döndürdük öyle yatırıyoruz. Bilgi vermek istedim.🙏
Pastaneusuluislakkek Guzelanne34 ben montessorinin uzun vadede kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. İKEA’nın karyolasını aldım bu yüzden. Şuan benim odamda yerde yatıyor yaza doğru odasını ayıracağım inşallah karyolasının etrafına korkuluk ve merdiven yaptırmayı düşünüyorum
Rika Guzelanne34 montessori kullanisli degil ikeanin divani daha iyi model olarak kullanisli. Ayni fiyata ben olsam aynisini mobilyacida yaptirirdim. İkea mdf yerine sunta kullandigi icin 2 sene sonra esneyip kirilmalar baslayacaktir. Fakat mdf yaptirirsaniz uzun omurlu olur
expectopatronum Rika neden kullanışlı değil montessori acaba? Ben yaptırmayı düşünüyorum da ondan bi sormak istedim 😬
Rika expectopatronum uzun vadeli degil ve cocugun yanina yatmaniz gerektiginde olcusu buyuk olmali. Dogal malzemeyle genelde cam agacindan yapiliyor ve recine saliyor zamanla. Ben yaptirdim ama memnun degilim
expectopatronum Rika mdf ile yaptırıcam ben ölçüleri de 120*200 şeklinde olucak yani standarttan daha büyük. Başka herhangi bi olumsuz yönü var mı peki?
Rika Kademeli olarak degil , yere yakin olmali , dusme acisindan olumsuzluk teskil etmemesi icin. Boylelikle korkuluklarini daha yuksek yapabilirsiniz. Direk yer yatagi gibi montesoriler kucuk cocuklar icin daha guvenli
Kimyageranne123 Guzelanne34 bende çok beğeniyorum Ikea nin o yatağını çok güzel görüntüsü fakat ben daha önce ferforje divan kullandım terasimda çok memnun kalmadım o da bu tarz bir ürün olduğu için tercih etmedim, ben kızıma(2.5 yaşında) yere sıfır Montessori yatak kullanıyorum çok memnunum