[silindi] Her gün bir çay kaşığı karadut pekmezi veriyorum Yemek istemezse tetagil ya da karanfil yağı Bir de elimin altında besitav doğal bitkisel jel var
Mira- Gittiğim hiçbir doktor jel önermedi. Tetagil kullanıyorum bi de bugün karanfil ezdim zeytinyağı koydum 1 gün bekleyip masaj yaparak süreceğim inşallah iyi gelir
mrsheisenberg Merveondes dencol kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. Tetagil mi alayım calgel mi karar vermedim şimdi
Asafm1- Merveondes ben osanit almıştım salya ve diş kaşıdğını farkettiğimde verdim cok gğzel faydasını gördük tabi birde arada karanfilli yağ yapıp sürüyordum
Phersephone Merveondes Nurse harves diş jelini parmak fırça ile uygulandığında belli bir süre rahatlar fakat uzun süreli rahatlama için OSanit kesin çözüm. Yurt dışında tanıdığınız var ise isteyin yada Hepsiburada Trendyol gibi alışveriş sitelerinden temin edebilirsiniz. Ben 1-2kez Hepsiburada dan almıştım geri kalan 4kutuyu Almanya’dan ailemden istemiştim. Bütün dişler çıkana kadar 6-7kutu kullandık. Çok rahat çıkardı en son 4azı ve 4köpek dişini aynı anda çıkardı . En çok o dönemden korkmuştum fakat hiç öyle korkunç olmadı sadece gece uyanması ve ağlamaları oldu fakat beslenmesini halledip Osaniti verdiğimiz gibi uyudu . 4aylık iken ilk alt 2diş çıkmaya başladı o zamanlar tetagil kullanıyordum ama çok etkili olmadı ağrısı için Calpol bile verdiğim oldu . Maliyetli diye kaçınmıştım ama evladım için değer deyip şans verdim . İlk aylarda ağrısı oldukça 4-5 tane dil sltına veya dil yanak arasına koydum ki hemen yutmasın. 6.ayından sonra 8-9 top halinde verdim . Deneyin farklı anlarsınız. Papatya özü içeriği sayesinde daha sakin oluyorlar.
curly_mom Merveondes başlarda tetagil granül kullandık sonradan dentigel jel kullandık biz 2 yaşa kadar.. İçerikleri temiz, diş etlerini de rahatlatıyordu.. Yalnız Tedagil granül olduğu için dağılıyodu dökülüyodu, dentigelin kullanımı daha kolay 👍🏼
Alparslan616161 Merveondes diş jeli değilde karanfil yağı al cnm ondan bin kat ii bide rahatlatıyor huysuzluğu iştahsızlığını kesiyor hemen patlatıyor kullandım 3.gün 2 tane birden patlattılar
Prensss24 Alparslan616161 günde kaç defa sürdünüz karanfil yağını damaklarına mı sürdünüz diş yerlerine mi
ZeynepAliMurat Merveondes ben yemek yedirmesen önce tetagil veriyorm günde 3 kez . Gece yatmadan da nurse harveys jel . Gece uykusuna düşkün rahatsız olursa da hemen jel tekrarlıyorum rahatlıyor
Adife Merveondes karanfili ezip zeytinyağı yla beklettim onu sürüyorum tetagil bize fayda etmedi tadını sevdiği için yedi durdu şeker gibi ama ağrısına faydası yoktu üstelik bi verince ve ağzındaki bitince ağlıyodu iyice sinir olmuştum tetagil e😂
Burcucinarefe Merhaba Doktorumuz diş kaşıyıcısını dolaba koyup soğuduktan sonra vermemizi söylemişti iki çocuğumda da hiç bir jel kullanmama gerek kalmadı çok rahatladı oğlum kolayca atlattık diş çıkarma dönemini