Lina-20 Merveondes daha yeni doktorumuz nurse harveys önerdi.hiç bir katkı maddesi yok onu sürdükten sonra herşey yiyebilir dedi.onu aldık ama tetagil de iyi diyorlar
SeverusSnape Merveondes jel kullandı kızım fakat tetagil kadar rahatlatmıyordu, sonrasında tamamen tetagil kullandı diş dönemlerinde. Diş etlerine masaj yaparak uyguluyordum ve bayağı iyi geliyordu. :)
Merveondes Lina-20 tetagil aldım güzel fakat ağrısını geçirmiyor diş çıkarmasını kolaylaştırıyor dedi eczacı. Sürekli calpolde vermek istemiyorum bir jel alayım dedim. Nurse baya satıyor ama emin olamadım. Teşekkür ederim yanıtınız için☺
-Yenianne-- Çoğu doktor jel önermiyor. Ben diş kaşıyıcısını dolaba koyuyorum soğuyunca veriyorum birde havuç veriyorum soyup biraz büyük veriyorum ki ağzının içine alıp boğulmasın diye o da iyi geliyor bize doktorumuz öyle demişti.
Deletedmom_54 Melis2015 nasıl kullanılıyor bende kızım İÇİN almak istiyorum çok sıkıntılı suan dişleri
Senazeynep3425 Merveondes YouTube de bir doktor, karanfili ezip biraz zeytinyago ile karistirip damaklarına sürün demişti.
Zeyneppp23 Merveondes bende karanfili ezip içine zeytinyağı koyup dolaba koyuyorum beklettikten sonra dişlerine sürüyorum bir sorun yaşamadık şimdiye kadar çok şükür 🥰
Mrysmg Zeyneppp23 bende onu yapacaktım ama 2 yaş altı bebeklerde olmuyormuş galiba benim bebegim 7.5 aylık olur mu
Negro Biz calgel kullanıyoruz dişlerine masaj yaparak uyguluyoruz çok memnunuz ağrısıni geçiriyor rahatlatiyor