Zuzununkeremi8 Gamzecimm merhaba 190di 600yukseldi dediler özel hastane veriyorduk kanı zaman aşımı ve dış çıkarma döneminde olduqundan yüksek çıkmış olabilir dendi 200olmus simdide tedavisiz takipteyiz Allah korusun hepsniacil şifalar versin inşallah ☹️
Gamzecimm Zuzununkeremi8 Amin inşallah bizim de ek gıdaya gecilince tekrar bakılacak ama yükselmesinden çok korkuyorum. Allah hepimizin evlatlarını korusun
Zuzununkeremi8 Gamzecimm amin inşallah herşeyde protein var verecek bişey kalmiyo geriye korkumdan et yumurta çok veremiyorum zaten yükseltecek diye sonucunu paylasin bizimlede ek gıda etkileyckmi
Zuzununkeremi8 Gamzecimm evet yeni verdim ben 200cikti 350ustundene çıkarsa tedavi olacağı soyledindi inşaallah hiç bir zaman çıkmaz
Zuzununkeremi8 Gamzecimm herşeyden az az veriyorum şartlar el vermiyo daha sık versem tahlil keşke yükselecek diye korkuyorum
Gamzecimm Zuzununkeremi8 yok 8 Eylül’de randevumuz var o zaman baslicaz. Siz ne yaptınız başladınız mı
betul17 Merhaba aradan çok zaman geçmiş ama benim kızıma fku teşhisi konuldu. 3 aylık diyet veya tedavi gerekmiyor denildi bakalım bizim ilerleyen zamanlarda nasıl olacak