Gzdeymn Topuk kanında çıkan bir hastalıkmış bu hastalığı olan bebekler veya çoçuklar proteinli yiyecekleri tüketemiyorlarmış başına gelen var mı?? Hamilelik te bütün 2 li 3 lü taramaları yaptırdık hiç bir sorun hastalık gözükmüyor Du daha sonra bu hastalık için sağlık ocağı geri dönüş yaptı topuk kanında çıkmış bebeğimin
Pastaneusuluislakkek Gzdeymn eğer aç karnına aldılarsa topuk kanını yanlış çıkma ihtimali yüksek oluyor. Biz de aynı durumu yaşadık, bebeğim dehidratasyon sebebiyle yoğun bakımdayken aldılar kanı, yanlış sonuç verdi. Umarım sizin de öyledir 🙏🏻
snyck Gzdeymn yeğenim 8 yasinda klasik pku bizde onunla beraber öğrendik bu hastalığı hiç korkmayın maşallah çok zeki ve fiziksel olarak hiçbir sıkıntısı yok aileler ozellikle anneler yipraniyor biraz çünkü ne yedirecegini büyüdükçe bilemiyorsun yada herseyi merak etmeye başlıyor falan o gecis evresi biraz psikolojik olarak zor ama okula başladıktan sonra çocuk zaten bunu kabullenmiş oluyor bana yasak mi diye soruyor yasak dersek yemiyor
Gzdeymn Pastaneusuluislakkek ikinci kez sağlık ocağı kan aldı bizden ama ilk değer 7 çıktığı için direk üniversite hastanesine sevk ettiler bizde 2. Topuk kanı sonucunu beklemeden üniversite hastanesine gittik prda kolundan kan aldılar gün içinde çıktı sonuç birden 32 ye yükselmişti
Pastaneusuluislakkek Gzdeymn mümkünse hastanede alınan kan tahlili sonuçlarını gönderin kızımınkilere bakarak cevap vereyim
Pastaneusuluislakkek Gzdeymn anladım, geçmiş olsun 🙏🏻 araştırmalarımızdan çok zor bir hastalık olduğunu biliyorum. Size ne öneridebulundular
Gzdeymn Pastaneusuluislakkek diyet yapıyoruz şuan diyetisyenler ayarlıyor mama artı anne sütü veriyoruz adını bile duymadığım bir hastalıktı daha önce. Öğrenince o kadar kötü oldum ki inanın hala psikolojim berbat.
Gzdeymn Umutalim evet sağlık ocağına ikinci topuk kanını verdik ondan dönüş olmadı. ama birinci kan sonucu yüksek çıktığı için direkt üniversite hastanesine sevk verdiler orda değerleri birden yüksek çıktı
Zuzununkeremi8 Umutalim merhaba ek gıdaya basladinizmi acaba yada Dr verdigi herhangi bir mama ilaç birşey kullaniyormusunuz
Umutalim Gzdeymn çok geçmiş olsun siizn baya yüksek çıkmış diyet yapmanız gerekiyor yada özel mamaları var
Umutalim Gzdeymn biliyorum bende hala cok kötüyüm bizimde hastalık var ilk 2.2 çıktı topuk kanında her ay kan veriyoruz 6yı geçmedi çok şükür. Ek gıdaya başlayacağıZ bu hafta. Doktor yükselir dedi