Devushka PnrTurK teşekkürler 😊 bu arada soyadınıza takıldım 😂 akraba olabilirmiyiz nerelisiniz benmde soyadım türk
Sevgitkn Devushka Sağlık ocağından verilen vitamin ve kan ilacınında paraben var bende vermiyorum. Paraben bir kimyasaldır sakın vermeyin. Biz ıslak mendillerde bile dikkat eden anneleriz nasıl verelim göz göre göre zehiri çocuklara.
Devushka Sevgitkn aynen canm herkes nutrigen dedi içinde c vitamini var parabende yok şimdi sipariş verdim hepsiburada da kampanya var kızlar sizde bakın isterseniz
Merve1705 Devushka evet bir kutuda 30 şase var yemeklere karıştırıyorum tadını değiştirmiyor 4.aydan itibaren kullanıma uygun gıda takviyesi zaten😊
Devushka Merve1705 sağol canm sipariş verdim bende şimdi süt ürünleriyle demir kullanılmıyor diye biliyorum ek gıdaya yeni geçtik mamasına değilde sebze meyve pürelerine karıştırsam olur dimi
Merve1705 Devushka evet demir ilaçlarının yoğurt peynir süt grubu ile tüketilmesi uygun değil diye bende meyve pürelerine sebze pürelerine karıştırıyorum eğer yoğurt vereceksem yemekle beraber akşam muhallebisine karıştırıyorum
Devushka PnrTurK bizde ofluyuz yani eşim oflu ben melezim baba polonya anne malatyalı nerden buldularsa birbirlerini 😂😂
PnrTurK Devushka 😁😁😁 olsun iyiki bulmuşlar bak 😇 bizim oğlumuzun adı çok iyi oldu bu soy isim ile 😇 hastanede eczanede herkes aşkla bakıyor ☺️ Alp ata 😅devamını anladın zati 🤭
Elussule Devushka kesinlikle ferrum kullan diğerlerinin tadı çok kötü ferrum da paravanda yok kardesım benım kızım kan ilaçlarını içmedi benımde cahilliğine geldi kanı düşük çıktı ferruma başladım masallaj şimdi çok güzel içiyor