Devushka Kızlar sağlık ocağınınkini kullanmak istemiyorum kendiniz Eczaneden alıp memnun olduğunuz kan damlalarını yazarmısınız
gulsenkonakli Devushka bestiron, c vitaminli demir emilimi yüksek çok etkili kızımm tadına bayılıyor😊
PnrTurK Devushka ferrum alıyorum cnm cokta memnunum sağlık ocağının verdiği limonda sıksan lekesi çıkmıyor ferrumu döksende verirken sütüne hemen limon sık at makineye korkma daha 🙈😁herşeyi düşünmek lazım 🤭
snyck Devushka ben newvit aldım içeriği temiz görünüyor doktorda onay verdi yeni kullanmaya başlıycam kızım 5bucuk aylık oldu sağlık ocaginin verdiğini 10kere anca kullanmışımdir
Aysgl1997 Sidefer var onu kullanabilirsin. Sağlık ocağının verdiği dişleri sarartıyor ve Kabız yapıyor
Devushka [silindi] normalde 4 te başlıyolar ama kızımın çok kusması vardı üşütmüştü iyilrşmesini bekledik 5 ay 11 günlüğüz şu an kusması yok ben bugün başlıcam
Devushka gulsenkonakli Bambam bide kızlar ben şimdi acd3 vitamini var onu doğduğundan beri mamasına damlatıp içiriyorum ama kan damlası sanırım ayrı verilmesi gerekiyomuş siz nasıl veriyosunuz
Devushka Merve1705 canm bu nutrigen toz halinde şaseler var o dimi bide ay yazmıyor üstünde ama 5 ay 11 iz olur dimi onla ilgili güzel yorumlar var onu alcam
Aysglesr Bizede doktorumuz sidefer onermisti fakat iceriginden dolayi almadik. Bestiron basladik oglum severek kullaniyo kabizlik vs bi problemimiDe olmadi. İnstagramda mühendisinoglu diye sayfa var oradan demir ilaclarinin iceriklerini gorebilirsin seker ilaveli vs gibi en temizlerine dair yildizlar listesi olusturulmus
Merve1705 Devushka evet bir kutuda 30 şase var yemeklere karıştırıyorum tadını değiştirmiyor 4.aydan itibaren kullanıma uygun gıda takviyesi zaten😊
Devushka PnrTurK teşekkürler 😊 bu arada soyadınıza takıldım 😂 akraba olabilirmiyiz nerelisiniz benmde soyadım türk