BebekEfe Derinvera13 Ben çok istiyorum da şu durumda eşim onaylamaz herhalde , ben de çalışmıyorum şuan , çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim gercekten , ikna edebilirsem yazarım size yine .
Minikkelebek Derinvera13 ya mükemmel bi fiyata satıyorsunuz. 700 nerde 200 nerde.... sizi tebrik ediyorum gerçekten 👍🏻👍🏻 bu fiyata rengi hiç önemli olmazdı benim için. Şuan oğlum 18 aylık emin olun küçük olsaydı kesinlikle kaçırmazdım. İnşallah sıkıntısız bi şekilde satarsınız🌸
Derinvera13 BebekEfe canınız sağolsun almasanızda olur ama gerçekten çok faydalı bebeklerin hareketi artıyo zıplamak boyu uzatıyo
Derinvera13 Minikkelebek teşekkür ederim inanın amacım benimki yararlanmadı bari başka bebekler yararlansın hoppalanın faydası saymakla bitmez çünkü evimde boş bekleyceğne
Derinvera13 BebekEfe asla yürüteç kullanmadım ve almadan önce çok araştırdımtercihim Hoppala oldu ama alana kadar geç kaldık
Derinvera13 BebekEfe fotoları mevcut ama uygulamaya yüklemedim instagram var sa ordan göndereyim yada burdan paylaşayım
BebekEfe Derinvera13 ins kullanmıyorum ikna edersem uygulama üzerinden kartla alacagım orada fiyat nasıl olur hangı uygulama kullanıyorsunuz
Derinvera13 BebekEfe gardırops kullanıyorum ama kesinti oluyor ordan yüz liranın üstüne bide kargoyu da satıcıdan alıyorlar 250 yapabilirim ordan
Derinvera13 BebekEfe oralarda komisyon çok yüksek canım fiyatı artırmam lazım video göndereyim tel no yada Mail adresi verirsen