Aylingneess Kızlar reflü için aldım fakat yağlı gibi ve yoğun mama olduğu için biberondan zor akıyor ne yapıcam daha yeni açtım bitene kadar kullanmam lazım artık
Bsrylmz Aylingneess ben öyle bi sıkıntı yaşamıyorum gayet sıvı oluyor ama bilemedim sizinki niçin daha yoğun kıvamlı oluyor
Gecekusu Aylingneess ben evolvia degil ama kusmasi yuzunden bebelac thickener kullaniyorum aptamil mamayla icinde kucuk kasigi var 3 kasik mamaya 1 kasik kucuk thickener atiyorum cok iyi oluyo. Bebelac ar kullandim 1 kez bebegimi kabiz yapti. Bence sende thickener kullan
HKyhn Aylingneess ben kullandım ama öyle bi sıkıntı yaşamadım. İyice çalkalayın. Ölçeyi tepeleme koymayın. O yüzden de çok geliyor olabilir. Evolvia besin değeri açısından falan da gayet başarılı bi mama
Bsrylmz Aylingneess ya ben 60cc için iki ölçek kullanıyorum normal sıvılıkta oluyor bazen suyunu çok az fazla bile koyduğum oluyor, mama ölçüsünü fazla koyunca kabızlık yaptığını okumuştum burda. Son kullanma tarihine baktınız mı acaba bozuk mu
Aylingneess Bsrylmz baktım son kullanmasına 2020 bebeğim içerken ağlıyordu bende ağzına sıkmayı denedim mama akmıyormuş meğersem çok iyi geldi aslında ilk kullanımdan itibaren kusması kalmadı ama olmadı aptamil alırım
Bsrylmz Aylingneess çok şaşırdım gerçi ben 1 numara kullanıyorum onunla mı alakalı bilmiyorum 2. Kutumuzu kullanıyoruz suyunu birazcık daha fazla koyup kullanmayı deneyin isterseniz mamalarda çok ucuz değil malum🤗
Betulyorukoglu Bende kullandım evolvia ar mama evet çok yoğun bir mama biberondan akmıyor çok zorlanmıştık sonra normal evolviayla ar mamayı karıştırıp kullanmıştım en azından o kadar yoğun olmuyor öyle deneyebilirsiniz