asnrczr14 secretgiggle benim eşimde asker Philips Aqua touch s5050 kullanıyor 3 yıldır bi sorun yaşamadı çok memnunuz
Ogretmennannee1 secretgiggle bende eşime Philips aldım hediye 8 ay kadar oluyor sinek kaydı yapıyor eşim polis hergun tras oluyor oda memnun
secretgiggle Ogretmennannee1 philps hangi modeli acaba çok var ve giyatlarda farklı . Bir de tahriş vs oldu mu
PPrensannesiiii Philips onablade aldım ben de tüyleri sıfırdan alıyor lazer öncesi kullanıyorum memnunum
secretgiggle Ogretmennannee1 Benim baktığıma göre çok uygun fiyatı . Sinekkaydı tıraş yapıyor mu ? Öyleyse boşuna çok para vermek istemem
secretgiggle Ogretmennannee1 Eşime sizin önerdiğiniz modeli aldım . Bugün geldi, denedik . Veee çok beğendi çokk teşekkür ederim 🥰🥰🥰
fatmaycs Ben oğluma hediye almak için internette bayağı bir araştırma yapmıştım. Erkekler için en iyi tıraş makinesi incelemesi yapan bir makaleye rastladım. Bilinen en popüler iki marka Philips ve Braun markaları arasında kaldım ve tıraş makinesi özellikleri, fiyatları ve müşteri yorumları hakkında bir makaleye rastladım. En iyi tıraş makinesi listesinde kablolu olarak en iyisi yerli marka Powetec kablosuz olarak Philips listede bir numara. Bir başka yerli marka goldmaster listede 5 veya 6 sanırım. Makaleyi okumak isteyenler için link: [https://eniyi7.com/en-iyi-tiras-makinesi-markalari/]