Arasbeyyy Bebeğimin saçı doğduğundan beri kafasının arka kısmında olacak şekilde bir kulağından diğer kulağına kadar bariz bir şekilde yok Makineyle kesilmiş gibi, sizlerde de böyle olan var mı geçici bir durum mu neden böyle acaba 2 ayımız doldu ama hala saç yok çizgide bilgisi olan ?
Farahzeynep Arasbeyyy benim kızımın da ön tarafında aynı şekildeydi hatta okul müdürlere benziyır diye dalga geçerdim, 6 aylığız şu an alnına kadar uzadı 😊 uzuyorlar zamanla, 4. Ayda bir yandna dökülüp bir yandan yeni saçlar çıkıyor
Heisenberg Arasbeyyy 6 aylık olana kadar bebeklerin kıl folikülleri dinlenme fazındadır. 6 aydan sonra yeniden kıl kökleri büyüme fazına girer. Yani endişelenmeniz için çok erken🙏🏻🌺
Gezginprenses Bizde doğunca kestik üstten çıktı yanlar da amerikan traşı gibi 3ay 21 günlüğüz bende merak ediyorum.
Elifduman Bende çok merak ediyorum ya nasıl düzelirim acaba saçının önün de ve tepesinde bi keklik var
Arasbeyyy Heisenberg ya gerçekten mi biraz araştırdım nette bişey bulamadım korktum doktor randevumuza da biraz daha var endişelendim açıkçası çıkmayınca. Teşekkür ederim 😊
aysedemirtas Arasbeyyy sıkıntı yapayın benim oğlumunda arka tarafı öyleydi hatta keldi resmen ama 6-7. Aydan sonra çıkmaya başladı Allah ın izniyle
Mltmrzgr Canım hiç merak etme benim oğlumunda öyleydi 6 aydan sonra düzeldi suan bir yaşında çok şükür öyle birşey kalmadı 🙏🏻
bebisimbenm Arasbeyyy valla bizim 1 yas hala saclari coook az dert edilecwk bisey degil cocuklarda olabilyor
Fatmauslu Arasbeyyy benimde küçükken sadece tepede ve arka ortada varmış düşün birde kızı bebek gören sorarmis bilerek kestirdiniz die üzülme düzeliyor. Benimde oğlum benim tersim 6 aylık oldu iki kere tras ettik okadar çok ve her.gun banyo yapınca çabuk uzuyor babası gibi 😀
Arasbeyyy Fatmauslu hahaha güldürdün beni😂😂 valla bizimkininde döküldü hep saçları ama yenisi geliyor çabuk büyüyor saçları 😊
Fatmauslu Arasbeyyy guldurduysem ne mutlu. Evet bizimde öle çabuk çıkıyor her gün yıkarım çabuk uzuyor